Cobras pressede voldsomt på foran Hernings mål i kampens første halvdel. Flere gange dansede pucken på gæsternes målstreg, men det blev dog kun til et enkelt mål, mens Herning i kampens sidste 30 minutter scorede hele 4 gange. Foto: Claus Dalskov

Cobras pressede voldsomt på foran Hernings mål i kampens første halvdel. Flere gange dansede pucken på gæsternes målstreg, men det blev dog kun til et enkelt mål, mens Herning i kampens sidste 30 minutter scorede hele 4 gange. Foto: Claus Dalskov

Nytårsbraget udeblev hos Cobras

Årets sidste kamp mod Herning i Kjær & Lassen Arena endte med et 4-1 nederlag til Cobras

Af
Af Claus Dalskov

Nordsjælland Cobras kom til årets sidste kamp mod Herning med masser af selvtillid efter den flotte sejr i Ålborg, men det midtjyske tophold vendte kampen i sidste periode, hvor kræfterne slap op hos hjemmeholdet, og det blev til 4-1 nederlag til Cobras, selvom hjemmeholdet havde masser af muligheder i kampens første 30 minutter.

Cobras kom bedst fra start da gæsterne i første periode røg ind i flere udvisninger, og i slutningen af perioden lykkedes det Justin Kurtz at score kampens første mål til 1-0 i powerplay. Med et skud fra blueline sendte Justin pucken ind bag gæsternes målmand, Timo Leinonen.

I anden periode fortsatte Cobras med at presse gæsterne, og flere gange dansede pucken omkring mållinien, dog uden at hjemmeholdet havde det sidste held til at bringe sig yderligere foran.

Herning fik dog flere og flere kontra forsøg og godt midtvejs i anden periode lykkedes det Stefan Lassen at sende pucken forbi Henrik Juul i Cobras mål til 1-1. Og det skulle blive til en scoring til Herning, da det i slutningen af perioden endelig lykkedes at udnytte en overtalssituation, hvilket betød en føring på 2-1 før de sidste 20 minutter.

Cobras kæmpede som sædvanligt videre i sidste periode, men som minutter skred frem så slap de sidste kræfter op hos det svækkede mandskab, mens topholdet stadig havde et ekstra overskud. Helt fortjent endte det med en sejr til gæsterne, som med yderligere to scoringer vandt årets sidste kamp i Kjær & Lassen Arena med 4-1.

Nordsjælland Cobras - Herning Blue Fox 1-4
(1-0, 0-2, 0-2)
Mål: 1-0 Kurtz. (Clair, Gajic.), 1-1 Lassen. (Nielsen), 1-2 Campbell. (Nielsen), 1-3 Lassen. (Fagemo, Kelly), 1-4 Nielsen. (Kiilholma, Dresler).

Rundens øvrige kampe:
Rødovre Mighty Bulls - Aab Ishockey 2-1 (1-0 0-1 0-0 1-0) OT
Odense Bulldogs - Totempo Hvik 5-4 (1-1 2-1-2-2)
Herlev Hornets - Frederik. White Hawks 0-10 (0-3 0-2 0-5)
SønderjyskE - EfB Ishockey 6-2 (1-2 3-0 2-0)

Publiceret 31 December 2008 00:00