Cobras vandt med 2-1 over Frederikshavn i sæsonens sidste grundspilskamp og er nu klar til mellemrunden. Foto: Claus Dalskov

Cobras vandt med 2-1 over Frederikshavn i sæsonens sidste grundspilskamp og er nu klar til mellemrunden. Foto: Claus Dalskov

Cobras vandt sidste grundspilskamp

Af
Af Claus Dalskov

Søndag eftermiddag spillede Nordsjælland Cobras sidste kamp i grundspillet, og det blev en smal sejr på 2-1 over Frederikshavn efter en herlig fight hvor der var ekstra mange på tilskuerpladser da Arbejdernes Landsbank havde budt på gratis ishockey i Kjær & Lassen Arena.

Første periode blev afviklet i et højt tempo, og efter et godt overtag i kampen til Cobras, da gæsterne løb ind i en del udvisninger, så var det dog Frederikshavn der var tættes på en scoring, da pucken i det 12. minut blev sendt på målstoplen. Cobras fortsatte dog med at presse godt på, men de første 20 minutter endte uden scoring.

I anden periode var det dog Frederikshavn der havde fået fat i det længste strå, og helt fortjent kom der også først på måltavlen, da Rob Globke scorede i midten af perioden til 0-1.

Cobras fik dog reduceret fem minutter senere, da Chris Blight sendte pucken i mål i powerplay, og inden de sidste 20 minutter var stillingen igen helt lige.

Cobras kom bedst i gang i sidste periode, og da Niklas Karmhag i midten af periode hamrede pucken ind bag Frederikshavn stærke målmand fra blue line til 2-1, sikrede han samtidig hjemmeholdet sejren i sæsonens sidste grundspilkamp, og dermed en femte plads á point med SønderjyskE.

ISHOCKEY
AL-Bank Ligaen
Nordsjælland Cobras - Frederikshavn White Hawks 2-1

(0-0 1-1 1-0)
Mål: 0-1 Rob Globke (Vilen, Jensen), 1-1Chris Blight (Kurtz, Gajic), 2-1 Niklas Karmhag (Blight)

null

Publiceret 12 January 2009 01:00