WEB-TV:

Danmarks bedste hotdogs

De bedste hot-dogs i landet bliver lavet i Hørsholm, af Michael Schulstad der selv laver egne pølser og dressinger

Af
Tekst

foto og video: Mads Hussing

Michael Schulstad er blevet kåret til at lave danmarks bedste hot-dogs i en konkurrence på Gråbrødre Torv i København. I konkurrence med en stribe andre pølsemænd, vandt pølsemanden fra Hørsholm konkurrencen, og for Michael Schulstad er der ingen tvivl om hvad der gjorde at han vandt.
"Det gjaldt om at komme med et kvalitetsprodukt, og jeg tror at kvalitetspølsen, det hjemmelavede brød og de hjemmerørte dressinger, som har en god fylde og har tre smagsvarianter, det søde, det stærke og det bitre som gør at man får en fantastisk smagsoplevelse når man spiser sådan en hot-dog," siger Michael Schulstad, der ikke har en pølsevogn stående fast noget sted, men udelukkende kører til fester og arrangementer.

Det synlige bevis på at Michael Schulstad laver danmarks bedste hot-dogs.

Det synlige bevis på at Michael Schulstad laver danmarks bedste hot-dogs.

Michael Schulstad har en passion for at lave mange forskellige pølser og lave dem i den bedste kvalitet. Da Ugebladet var på besøg blev der serveret tre forskellige slags pølser, en med kalvekød, oksekød, finker, græskarkerner og ramsløg. Den næste var en med kalv, okse, og forskellige urter, blandt andet løvstikke, og den sidste var en mere almindelig ristet pølse med kalv, okse, sennep og paprika. Udover passionen for at lave lækre pølser, så skal de også serveres på den rigtige måde, som man gjorde det for 50 år siden. Så Michael ejer en større samling af ældre pølsevogne, og også et par isvogne fra den tid som gør at man kommer i den helt rigtige stemning når pølsen bliver serveret.

Da Ugebladet besøgte Michael, kom flere fra de omkringliggende firmaer forbi og spiste et par hot-dogs.

Da Ugebladet besøgte Michael, kom flere fra de omkringliggende firmaer forbi og spiste et par hot-dogs.

Konkurrencen var arrangeret af Børsen og blev kaldt "Børsen Hotdog Challenge", og overskuddet fra konkurrencen gik til velgørenhed. Der var tre kategorier i konkurrencen, og Michael Schulstad vandt for den bedste traditionelle hot-dog.

Publiceret 16 September 2009 11:45