Rungsted Cobras tabte pokalfinalen med 7-2 og blev blæst omkuld i det sønderjyske. Arkivfoto: Claus Beyer Dalskov

Rungsted Cobras tabte pokalfinalen med 7-2 og blev blæst omkuld i det sønderjyske. Arkivfoto: Claus Beyer Dalskov

Kommunalbestyrelsen 'på isen' hos Rungsted Cobras

Det er ikke definitivt afslået, men Hørsholms 19 folkevalgte hælder ikke til et rentefrit millionlån til Cobras. Tilgengæld er hele styrken inviteret til hockeykampen på tirsdag, hvor de samtidig får serveret en økonomisk redegørelse fra Cobras-direktøren

Af
Morten Timm

Morten Timm

Den politiske vilje til at spænde et fuldbårent sikkerhedsnet ud under den lokale eliteishockey og yde konkurstruede Rungsted Cobras et rentefrit lån på 1,5 millioner ligger ikke lige for.

Det er konklusionen efter borgmester Morten Slotved (K) har fået tilbagemeldinger på Cobras-krisen fra kommunalbestyrelsens øvrige partier.

"Stemningen går i første omgang på, at vi forsøger at inddrage den nye Team Hørsholm-ordning, der indeholder 250.000 kroner samtidig med ,at jeg - som borgmester - prøver at rejse nogle private sponsorater. Et forslag som Venstre er budt ind med," siger Morten Slotved.

Men allerførst skal de 19 kommunalbestyrelsesmedlemmer til hockey. Rungsted Cobras har inviteret hele politikerholdet til klubbens kamp tirsdag aften, og umiddelbart inden kampen vil Cobras-direktør Philip Filipsen give dem redegørelse om klubbens økonomiske situation og fremtidsudsigterne.

null

Publiceret 26 February 2010 18:00