Maj måneds årbogsvinder Maria Brandt, der fyldte 90 år i januar, får gavekortet til Slagter Funch overrakt af medindehaver Helle Hauge Hansen (tv.) og slagtersvend Dorte Louise Slott Maarlev. Foto: Morten Timm

Maj måneds årbogsvinder Maria Brandt, der fyldte 90 år i januar, får gavekortet til Slagter Funch overrakt af medindehaver Helle Hauge Hansen (tv.) og slagtersvend Dorte Louise Slott Maarlev. Foto: Morten Timm

Årbogsvinder på 90 år:

Nu skal hele familien på picnic

Maria Brandt, Hørsholm og verdensborger, vandt årbogskonkurrencen i maj og et gavekort på 1.000 kroner til Slagter Funch i Gågaden

Af
Morten Timm

Morten Timm

"Jeg er meget glad og beæret". Selv om Maria Brandt, 90 år fra Hørsholm, ikke er den store kødspiser, så strålende hun af glæde, da hun fredag fik overrakt maj måneds årbogspræmie, et gavekort på 1.000 kroner til Slagter Funch.
"Mine børn og børnebørn vil få stor glæde af det. Jeg har allerede planlagt at invitere dem på vores årlige picnic på den dejlige græsplæne i Opnæsgård med god mad her fra Slagter Funch," siger Maria Brandt.

Verdensborger

Den 90-årige årbogsvinder beskriver sig selv som en verdensborger. Hun er født i Belgien, vokset op i Amerika, og kom til Danmark og Hørsholm med sin mand i 1950, hvor de byggede hus og stiftede familie.
Hun taler seks sprog og bor hele vinteren på La Santa Sport på Lanzarote, men det betyder ikke, at hun ikke følger med, hvad der sker i Hørsholm.
"Jeg får Ugebladet sendt til Lanzarote hele vinteren, og jeg forsøger at være med i årbogskonkurrencen hver gang og ugens krydsord," fortæller Maria Brandt, der blev rigtig glad for Ugebladet, da Kurt Jensen overtog i avisen for mange år siden.
"Jeg kan huske, at der altid var i fejl i avisen, når vi rykkede annonce i. Enten i telefonnummeret eller dato, men efter Kurt kom til, så blev Ugebladet godt," siger den 90-årige årbogsvinder.
Se den nye årbogskonkurrence-kupon HER

Ny konkurrence

Der er allerede skudt en ny årbogskonkurrence i gang. Månedspræmien er et gavekort til modeforretningen Tick i Hørsholm Midtpunkt.
Du kan finde konkurrencekuponen HER eller i Ugebladet Weekend fra 1. juni. Se den som epaper eller næste Weekend-udgivelse.
Alle indsendte svarkuponer deltager automatisk i lodtrækningen om den store hovedpræmie, et gavekort på 10.000 kroner til Dalgaard Supermarked i KongevejsCentret.

null

Publiceret 04 June 2012 06:00