Butikschef Bertil Buchhave, SuperBest på Rungsted Bytorv, lykønskede den heldige årbogsvinder Lise Hansen. Foto: Morten Timm

Butikschef Bertil Buchhave, SuperBest på Rungsted Bytorv, lykønskede den heldige årbogsvinder Lise Hansen. Foto: Morten Timm

Årbogsvinder:

Nu skal vi have lidt luksus

Lise Hansen vandt Ugebladets årbogskonkurrence for oktober og et gavekort på 1.000 kroner til SuperBest Rungsted

Af
Morten Timm

Morten Timm

"Det er første gang, jeg vinder noget rigtigt, så jeg er meget glad". 77-årige Lise Hansen blev den heldige vinder af årbogskonkurrence for oktober, og præmien - et gavekort på 1.000 kroner til SuperBest Rungsted - var lige noget, hun kunne bruge.
"Jamen, så kan vi rigtig købe nogle luksusvarer," siger årbogsvinderen, der egentlig bor i Rudersdal Kommune, men på en adresse med Hørsholm-postnummer.
"Vi er rigtig glade for Hørsholm, og handler kun her, ligesom vi er glade for biblioteket," tilføjer Lise Hansen.

Ny konkurrence

Der er netop sat gang i en ny årbogskonkurrence for november måned. Månedspræmien er denne gang et gavekort på 1.000 kroner til Holte Vinlager på Usserød Kongevej.
Du finder konkurrencekuponen HER - eller i Ugebladet Weekend den 1./2. oktober (side 24). Find den i epaper-udgave her på sitet.
Mail dine svar til konkurrence@ugebladet.dk.

Sidste frist for deltagelse er 29. november kl. 10. Eller send det med brev til Ugebladet, Hækkevej 2, 2970 Hørsholm.

Alle indsendte svarkuponer deltager automatisk i lodtrækningen om den store hovedpræmie, et gavekort på 10.000 kroner til Dalgaard Supermarked i KongevejsCentret. Her udtrækkes vinderen til december.

Publiceret 01 November 2012 09:15