Med knivskarpt design og priser er Toyota klar til at tage kampen op i mellemklassen med den nye Auris. Hos Benny Djarlo Automobiler er der åbent hus i weekenden.

Med knivskarpt design og priser er Toyota klar til at tage kampen op i mellemklassen med den nye Auris. Hos Benny Djarlo Automobiler er der åbent hus i weekenden.

Toyota åbner året med et Auris-brag

Den japanske bilgigant inviterer nemlig til åbent hus i årets første weekend 5.–6. januar, hvor den nye og knivskarpe Toyota Auris får Danmarkspremiere hos Benny Djarlo Automobiler

Af
Morten Timm

Morten Timm

Starten på et nyt år er altid noget særligt, og skal fejres på behørig vis. Det hjælper Benny Djarlo Automobiler med til, når man allerede i det nye års første weekend 5.-6. januar slår dørene op og inviterer til åbent hus med Danmarkspremieren på den helt nye Toyota Auris. Med et knivskarpt design, en øget oplevet kvalitet i kabinen og en særdeles attraktiv pris, som på visse modeller er sænket med op til 40.000 kr. i forhold til den tidligere Auris, er der ingen tvivl om, at Toyota mener det alvorligt, når man siger, at den nye Toyota Auris igen skal være blandt de mest populære biler i mellemklassen i Danmark. Den nye Auris kan fås fra kun 189.990 kr. og ligger dermed særdeles lunt i feltet af de kompakte mellemklassebiler – ikke bare på design, køreegenskaber og kvalitet, men altså også på pris.

Lang udstyrsliste

Bilen er rigt udstyret og har ud over de 5 døre som standard også både elsidespejle med varme, multijusterbart rat med betjening af radio, halogenforlygter, LED-kørelys, højdejusterbare forsæder med lændestøtte og sædevarme samt Hill-start Assist Control, der sørger for, at bilen ikke triller baglæns, når man skal sætte i gang på en stigning. Vælger man udstyrsvarianten T2, følger Toyotas banebrydende multimediesystem Toyota Touch med som standard. Her er der bakkamera, Bluetooth og trådløs integration af smartphone med mulighed for internetadgang og navigation samt sms og email på den 6.1” store trykfølsomme skærm.

Energiklasse A

Med et gennemsnitligt forbrug ved blandet kørsel på 23,3 km/l kører den nye Auris med 2.0 liters dieselmotor over 20 procent længere på literen end den tidligere og er samtidig rykket op i energiklasse A. Den nye Auris kan ud over 1.4 liters og 2.0 liters dieselmotor også fås med 1.33 liters og 1.6 liters benzinmotor eller 1.8 liters hybridmotor. Med hybridmotor kører bilen på en kombination af el og benzin og har ved blandet kørsel et gennemsnitligt brændstofforbrug på 26,3 km/l. Det er dog ikke kun den nye Auris, der gør det værd at lægge vejen forbi Benny Djarlo Automobiler i årets første weekend. Toyotas finansieringsselskab, Toyota Finans, fortsætter nemlig med at banke bankerne og byder i anledning af åbent hus på ekstra lave renter fra 2,5 procent, hvis man vælger at finansiere sin nye bil hos Toyota. Samtidig er det muligt at deltage i konkurrencen om fem iPad mini 32GB til en værdi af 3.299 kr. Eneste krav er, at man prøvekører den nye Auris i weekenden med åbent hus eller senest 11. januar.

null

Publiceret 01 January 2013 06:45