iDoktor-teamet er fra venstre Kim Bonde, indehaver, datteren Mia og 'værkstedchefen' Tobias. PR-foto

iDoktor-teamet er fra venstre Kim Bonde, indehaver, datteren Mia og 'værkstedchefen' Tobias. PR-foto

iDoktoren kan helbrede din smartphone

Der er hjælp at hente i Hørsholm, når din elskede iPhone eller iPad går itu

På Usserød Kongevej 22 ligger en noget alternativ doktor. Indehaveren, Kim Bondo, er da heller ikke læge, og hans patienter er ikke mennesker, men derimod Apple-produkter.
Det ændrer ikke ved, at alle kunder får en særlig behandling, og selvom skurvognen er skiftet ud med en butik, ved Kim Bondo og teamet bag iDoktoren stadig, hvor vigtig og personlig en mobiltelefon eller tablet kan være:
"Når kunderne fx afleverer deres iPhone hos os, så afleverer de i virkeligheden en del af sig selv. Det kræver tillid og respekt, og vi honorerer ved at garantere, at vi aldrig tilgår personlige oplysninger. Vi reparerer produkterne, og det er dét," fortæller Kim Bondo.

God oplevelse

Teamet bag iDoktoren består af Kim, datteren Mia samt den tekniskbehændige Tobias, der i daglig tale går under navnet 'værkstedschefen'.
De har alle tre fokus på god kundeservice ud fra ønsket om at skabe tilfredse kunder. Kim Bondo forklarer:
"Vores tilgang til kunderne er ydmyghed og respekt. Helt fundamentalt vil vi hellere have glade kunder end massiv indtjening, for det betyder alt for os, at vi kan se hinanden og os selv i øjnene og sige: Vi gjorde det godt i dag."
Det betyder bl.a., at man ofte kan forvente, at den tilskadekomne iPhone bliver repareret inden for en halv time. Desuden giver iDoktoren, som en af de få i Danmark, to års garanti på reservedelene, der af den bedste og identiske med de originale.
"Derfor vil man faktisk ikke kunne se, at produktet har været i vores hænder, når vi er færdige – det vil simpelthen se ud, som om det gjorde, før det gik i stykker," fortæller iDoktoren Kim.
Forretningen har speciale i iPhones og iPads, men laver også Samsung og udvider med tiden stille og roligt med MacBook, iMac og andre produkter.

null

Publiceret 01 January 2013 07:30