Forfatter Erik Valeur. PR-foto

Forfatter Erik Valeur. PR-foto

Hørsholm Bibliotek har sit forårsprogram klar

Der kommer noget for enhver smag og alder på Hørsholm Bibliotek i første halvdel af 2013

Af
Steen Tue Bjerborg

Foredrag med forfattere og andre spændende personligheder, 50'er-musik, gode råd til småbørnsfamilier, børneteater. miniplanetarium, koncert og pyntning af cupcakes.
Der er noget for enhver smag og alder i Hørsholm Biblioteks program for første halvdel af 2013, som nu ligger klar og kan hentes på biblioteket og ses på bibliotekets hjemmeside.

Forfatter og PET-chef

For de voksne præsenterer biblioteket blandt andet flere spændende foredrag. Forfatter Erik Valeur kommer og fortæller om sin succesroman "Det syvende barn". Den tidligere PET-chef, Hans Jørgen Bonnichsen kommer og indvier tilhørerne i verdens mest magtfulde politi- og efterretningstjenester, FBI og CIA. Og Lola Jensen giver råd råd om at få familielivet til at hænge sammen.
Derudover gentager biblioteket efterårets store succes, "En quizaften på biblioteket".

Hans Jørgen Bonnichsen, tidl. PET-chef

Hans Jørgen Bonnichsen, tidl. PET-chef

Teater og baby-bio

For de mindste kommer der blandt andet flere forestillinger, hvor biblioteket fremhæver "Guleroden der ikke ville op" og "Emil og træmanden". Der kommer desuden baby-bio for hjemmegående forældre, IT-undervisning og flere workshops.
Hele forårskataloget kan nu hentes på biblioteket eller ses på hjemmesiden: www.biblioteket.horsholm.dk. Og der også allerede nu købes billetter til de fleste af arrangementerne til priser fra 30 til 40 kr, hvis arrangementet da ikke er helt gratis.

Børne- og familieterapeut Lola Jensen.

Børne- og familieterapeut Lola Jensen.

null

Publiceret 09 January 2013 07:45