Den kendte danske jazz- og popsangerinde,

Den kendte danske jazz- og popsangerinde, "Sniff" Neumann, skal synge med Kjeld Flemming fra Hørsholm Jazz-Kompagni.

Kjeld Flemming går sammen med Sniff Neumann

Kjeld Flemming fra Hørsholm Jazz-Kompagni har dannet band med den kendte danske jazz-sangerinde, Ulla "Sniff" Neumann

Af
Steen Tue Bjerborg

Kjeld Flemming fra Hørsholm Jazz-Kompagni og bandet "Saturday Night Swing Band" skal spille sammen med den kendte danske jazz- og popsangerinde, Sniff Neumann.
Sniff Neumann, der er datter af den nu afdøde kendte danske jazz-guitarist, komponist og skuespiller, Ulrik Neumann, har tidligere i sin karriere optrådt med flere store danske jazz-musikere som Niels-Henning-Ørsted Pedersen, Jesper Thilo, Ole Kock Hansen og Jesper Lundgaard. Derudover har hun været med i flere revyer og medvirket i det danske Melodi Grand Prix sammen med Simon Rosenbaum,
De seneste år har Ulla "Sniff" Neumann dog hovedsageligt kun optrådt i Sverige, hvor hun nu bor. Og det var et rent tilfælde, at hun kom i kontakt med Kjeld Flemming og "Saturday Night Swing Band".
"Vi spillede til en fest i Odd Fellow Palæet i København, hvor "Sniff" var med som gæst. Hun kom på scenen og sang et par sange med os. Det gik så godt, at vi blev enige om at mødes igen og lave noget mere permanent sammen," fortæller Kjeld Flemming.

Tre i træk

Efter at have mødtes og øvet nogle gange sammen er den nye bandkonstellation, der ud over "Sniff" og Kjeld Flemming tæller Niels Sander på klaver, Ida Hvid på kontrabass og Jochen Ottens på guitar og vokal, nu klar til at give sine tre første koncerter. Og det sker så endda ikke mindre end tre dage i træk.
Torsdag den 21. februar går det løs på Hotel Færgelunden i Jægerspris efterfulgt af en jazz- og danseaften fredag aften på Hotel Marina i Vedbæk og lørdag ved et åbent arrangement i Odd Fellow Logen i Bagsværd.
"Sniff's optræden er charmerende, udadvendt og uhøjtidelig, og hendes helt unikke medrivende stemme tryllebinder publikum, så der er virkelig noget at glæde sig til," lover Kjeld Flemming, der afslører, at programmet kommer til at bestå af en kombination af

Kjeld Flemming og Saturday Night Swing Band spiller de første tre koncerter med

Kjeld Flemming og Saturday Night Swing Band spiller de første tre koncerter med "Sniff" Neumann i denne uge, blandt andet til en jazz- og danseaften på Hotel Marina i Vedbæk fredag aften.

null

Publiceret 20 February 2013 09:30