Venstres bestyrelse i Hørsholm har valgt 59-årige Jørgen Eirfeldt som for ny lokalformand for partiet. Arkivfoto

Venstres bestyrelse i Hørsholm har valgt 59-årige Jørgen Eirfeldt som for ny lokalformand for partiet. Arkivfoto

Venstre har fået ny formand

59-årige Jørgen Eirfeldt er valgt som for ny lokalformand for Venstre i Hørsholm

Af
Af Marie Gribel Vorum

På den ekstraordinære generalforsamling i Venstre Hørsholm blev bestyrelsens kandidat Jørgen Eirfeldt valgt som ny formand for bestyrelsen uden modkandidater.
"Den fornemste opgave vi har foran os er at få spidskandidaten Annette Wiencken valgt med så mange stemmer som overhovedet muligt således, at venstre kan overtage borgmesterposten i Hørsholm og det vil jeg arbejde meget målrettet for," skriver Jørgen Eirfeldt i en pressemeddelelse, hvori han også takker den tidligere formand Peder Egmose for "flittigt og samvittighedsfuldt at have banet vejen frem til hvor Venstre i Hørsholm står i dag," og næstformand Janne Rømsing, der har fungeret som formand den seneste måned.

Militær uddannelse

59-årige Jørgen Eirfeldt er oberstløjtnant og projektchef i Forsvaret. Bestyrelsen lagde netop vægt på hans gode organisatoriske og ledelsesmæssige kvalifikationer, som de mener vil være særdeles gavnlige i den kommende valgkamp.
"Jeg betragter det som en klar styrkelse af bestyrelsen med Jørgen Eirfeldts tiltræden som formand. Jeg glæder mig til samarbejdet med vores nye formand og kan forsikre, at bestyrelsen vil arbejde for at Venstre Hørsholm i den grad bliver et politisk debatforum til glæde for alle vore trofaste og kommende medlemmer. Vi vil selvfølgelig også gøre alt for at bakke vores kandidater op i den kommende valgkamp, så Venstre får det bedste valg og kan overtage borgmesterposten efter kommunalvalget i november," siger næstformand Janne Rømsing.
Jørgen Eirfeldt Eirfeldt har været medlem af Venstre Hørsholm i halvandet år og er også kandidat til kommunalvalget

Publiceret 01 July 2013 09:45