Peter Beier uddelte selv flødeboller, da han torsdag åbnede ny afdeling hos Dalgaard i Kongevejscenteret. Foto: Peter Mailand

Peter Beier uddelte selv flødeboller, da han torsdag åbnede ny afdeling hos Dalgaard i Kongevejscenteret. Foto: Peter Mailand

Peter Beier Chokolade slog rekord hos Købmand Dalgård

Torsdag uddelte Peter Beier Chokolade 2000 flødeboller, da den nye afdeling hos Købmand Dalgaard åbnede

Af
Af Peter Mailand

Der var rekordomsætning, da Peter Beier Chokolade torsdag slog dørerne op hos Købmand Dalgaard i Kongevejscenteret.
I dagens anledning blev der uddelt op mod 2000 flødeboller og solgt chokolade for mellem 5000-5500 kr. - i timen. Hvilket svarer til en samlet omsætning på omkring 50.000 kr.

Forventninger sprængt

“Vi havde i forvejen høje forventeninger til butikken her i Hørsholm i forhold til de andre afdelinger har åbnet, men vi kan se, at efterspørgslen overstiger vores forventninger,” siger en glad Peter Beier til Ugebladet.
Men selvom Peter Beier i forvejen har en forretning i Hørsholm, så mener han ikke, at den nye afdeling, trækker kunder fra butikken i gågaden.
“Det er nogle andre kunder vi får fat i her, for når folk har handlet hos Købmand Dalgaard, så kører de ikke op i gågaden, så kører de hjem. Og i stedet for tage en plade chokolade med fra butikken, så vil folk her gerne betale ekstra for at få et unikt produkt, og selv sammensætte en æske chokolade. Så vi kan se, at det er vigtigt, at man fysisk er tilstede, hvor kunderne er,” siger han og tilføjer:
“Vi kan se, at der er et hul i markedet, for vi kan jo allerede se på efterspørgslen, at der har manglet en butik her.”

Publiceret 23 September 2016 11:00