15 måneder efter åbningen er det slut: Irma på Rungsted Bytorv lukker på søndag og erstattes af Netto, der rykker ind 15. oktober.

15 måneder efter åbningen er det slut: Irma på Rungsted Bytorv lukker på søndag og erstattes af Netto, der rykker ind 15. oktober.

Rungsted Bytorv:

Netto rykker ind i Irmas lokaler

Irma lukker på søndag efter 15 måneder med manglende salg og indtjening

Af
Fred Jacobsen

Det bliver discountkæden Netto, der rykker ind på Rungsted Bytorv, når den nuværende Irma-butik lukker og slukker. Det sker søndag den 2. oktober, hvor der er sidste dag med salg fra butikken. Netto rykker så ind og åbner den 15. oktober, oplyser distriktschef Søren Kreilgaard, Irma, til Ugebladet.
"Det er ikke gået, som vi har håbet. Salg og indtjening ligger langt fra de mål, der var sat op, da butikken blev åbnet," lyder det fra Søren Kreilgaard, der er "ærgerlig over, at det skulle gå sådan.
Skiftet fra Irma til Netto, som er ejet af Dansk Supermarked, sker som en virksomhedsoverdragelse. Det betyder, at Netto som udgangspunkt overtager alle medarbejdere, der på nuværende er ansat i Irma-butikken. Der er cirka 25 ansatte i butikken.
Irma åbnede på Rungsted Bytorv søndag den 19. juni 2015 - og på det tidspunkt var der store forventninger til butikkens fremtid, selv om en ligger klods op af Meny's forretning.
"Rungsted har længe været et top-prioriteret område for os," sagde salgsdirektør Allan Kristoffersen i forbindelse med den festlige åbning søndag den 19. juni sidste år.
Han mente også, at både Irma og naboen Meny ville få fordel af det, selv om de er konkurrenter. Krisoffersen regnede med, at de to butikker samlet set ville trække flere kunder til.
 
Har du en kommentar til denne historie, så foregår det på Ugebladets Facebook-side.

null

Publiceret 30 September 2016 13:45