Indehaver Kenneth Heske lokker med hurtige små simple thairetter, der er til at betale. Foto: Peter Mailand

Indehaver Kenneth Heske lokker med hurtige små simple thairetter, der er til at betale. Foto: Peter Mailand

Ny wokrestaurant på Rungsted Havn

Wokshop lokker med hurtige små lette thairetter, der er til at betale

Af
Af Peter Mailand

Forleden kunne Kenneth Heske slå dørene op til sin nye restaurant, Wokshop på havnefronten i Rungsted Havn. Konceptet i den nye wokrestaurant er thaimad i god kvalitet, fortæller han til Ugebladet.
“Vi vil servere hurtigt og lækkert thaimad lavet af nogle gode råvarer. Det skal være nogle små simple retter, med nogle lækre krydderier, til en rimelig pris. Det skal være et sted, hvor pris, kvalitet og service hænger sammen, så man får lyst til at komme tilbage, og får lyst til at spise to-tre gange om ugen,” siger han.

En række af restauranter

Den nye restaurant på havnen, er den femte i en kæde af restauranter i hele København, fortæller Kenneth Heske, der fik ideen i Paris.
“Jeg boede på et tidspunkt i Paris, hvor der var en kinesisk restaurant, der serverede lækker kinesisk mad i en fart. Det gik sindssygt hurtigt og var superlækkert med nogle lækre krydderier, i en god kvalitet. Det er egentlig den idé, jeg har udviklet og forfinet hen af vejen, så man nu kan komme herned og spise," siger han.
Man kan både få maden med som take away, og spise i restauranten som Kenneth Heske selv har indrettet sammen med sin kone.

Publiceret 19 December 2016 09:30