Hørsholm Jazz-Kompagni tog afsked med den tidligere formand, Kjeld Flemming, der stiftede foreningen for 13 år siden. Arkivfoto.

Hørsholm Jazz-Kompagni tog afsked med den tidligere formand, Kjeld Flemming, der stiftede foreningen for 13 år siden. Arkivfoto.

Hørsholm Jazz-Kompagni får ny formand

Erling Krøll er ny formand i Hørsholm Jazz-Kompagni

Af
Af Peter Mailand

Ny formand for Hørsholm Jazz-Kompagni bliver Erling Krøll, der tager rorpinden efter Kjeld Flemming.
Det er resultatet efter den ekstraordinære generalforsamling torsdag aften.
Da Peter Carlsen ikke ønskede at fortsætte i bestyrelsen var det kun Birgit Schelde og Jøren Palm-Gundel fra den gamle bestyrelse der ønskede at fortsætte. Derudover blev Bente Rosendal og Erik Lepine også valgt til bestyrelsen.

Afsked med stifter

Samtidig blev der taget afsked med den tidligere formand, Kjeld Flemming, der stiftede Hørsholm Jazz-Kompagni for 13 år siden.

"Det blev en for mig uventet men festlig afgang som formand, på den ekstraordinære generalforsamling. Flere medlemmer bad om ordet og der blev fra flere sider takket for mit store arbejde for jazzen og kulturen i Hørsholm gennem 13 år. Saturday Night Swing Band"s trompetist Preben Aarø havde skrevet en fantastisk sang om bevare jazz-kompagniet, som han dekiderede til den afgående formand. Så det blev for mig en rigtig festlig aften med taler, blomster og flasker," siger Kjeld Flemming.

Publiceret 13 January 2017 11:30