Entrepriser som den på Gentofte Hospital, som Skou Gruppen afsluttede i 2016, har givet pote på bundlinjen. Pressefoto

Entrepriser som den på Gentofte Hospital, som Skou Gruppen afsluttede i 2016, har givet pote på bundlinjen. Pressefoto

Skou Gruppen opnår igen rekordregnskab

Hørsholm-virksomheden har vækst på 20 procent og igen solidt overskud

Regnskabsåret fra september 2015-16 blev endnu en succes for byggevirksomheden Skou Gruppen. Trods betydelig vækst de seneste år har Skou Gruppen igen opnået ny omsætningsrekord og en overskudsgrad på mere end fem procent, fremgår det af en pressemeddelelse fra Skou Gruppen.
Omsætningen var på 326 mio. kr. mod 269 mio. kr. i 2014/2015 og et resultat på 18,5 mio. kr. mod 15 mio. kr. i 2014/2015.
En vækst på 20 procent har ikke været et mål i sig selv for Skou Gruppen, fremgår det af pressemeddelelsen. Det har derimod været fortsat lønsom vækst og en overskudsgrad på mindst fem procent, hvilket er lykkedes for andet år i træk.
Ifølge Skou Gruppens direktør, Martin Skou Heidemann, har virksomheden for alvor fået konsolideret sit navn og kompetencer inden for vedligeholdelse af bygninger og komplicerede renoveringsopgaver.
”Vi har fået flere serviceaftaler i dette regnskabsår. Der er flere og flere i markedet, der kender Skou Gruppen, og flere af den type af byggerier, som vi er gode til, har været i udbud. Vi har løst komplicerede byggesager godt, og det har været selvforstærkende,” udtaler Martin Skou Heidemann.
jesl

Fakta
Skou Gruppen

  • Beskæftiger over 150 ansatte, dækker hele Storkøbenhavn og har hovedkontor i Hørsholm.
  • Udfører hoved- og totalentrepriser samt store tømrer- og mureropgaver for professionelle kunder.
  • Har speciale i vedligeholdelse af ejendomme på servicekontrakter og i komplicerede renoveringer.

Publiceret 13 January 2017 14:00