Erling Krøll. Privatfoto.

Erling Krøll. Privatfoto.

Jazzfestivallen stopper

De månedlige jamsessions skal gøres mere åbne for publikum, men jazzfestivallen nedlægges, lyder det fra ny jazz-formand

Af
Af Peter Mailand

Den årlige jazzfestival i Hørsholm er et overstået kapitel, for der bliver ikke arrangeret flere af slagsen. Til gengæld skal den månedlige jam-session for lokale musikere gøres mere tilgængelig for publikum.
Det siger den nye formand for Hørsholm Jazz-Kompagni, Erling Krøll, efter det første møde i bestyrelsen onsdag aften.
"Vi mener i bestyrelsen, at Jazzfestivallen trænger til en pause, så den får lov til at hvile i et år eller to," siger han til Ugebladet.
Erling Krøll vil dog ikke selv starte festivallen op igen, men siger.
"Hvis der kommer nogen, der vil starte den op igen, så skal de være velkommen til det," siger han.

Jamsession bliver åbnet

Men det betyder ikke at det er slut med jazz i Hørsholm. Tværtimod. For fremover er der mulighed for at høre jazz året rundt, lover Erling Krøll.
"Vi arbejder på gøre den månedlige jamsession mere publikumsvenlig. Hvis man kommer til vores jamsesions i dag vil man måske opleve, at man kommer helt ind i jazzens maskinrum, men vi arbejder på at finde et egnet lokale, hvor publikum kan sidde og få en kop kaffe," siger han.
Både musikere og publikum er velkommen på til den næste jamsession, der afholdes i Usserød Skoles musiklokale den 20. februar kl. 19.00 til 22.30.

Publiceret 24 January 2017 06:00