Arkivfoto: Peter Mailand

Arkivfoto: Peter Mailand

Linje 375R koster Hørsholm 1,75 mio. kr.

Kommunen betaler 1,75 millioner kroner for at lade 375R fortsætte i 2017

Af
Af Peter Mailand

Det bliver ikke en gratis, at lade linje 375R fortsætte fra Kokkedal Station til Rungsted Kyst Station. Hørsholm Kommunen skal betale 1,75 millioner kroner for at lade bussen fortsætte igennem Hørsholm året ud, fremgår det af dagsordenen fra Miljø – og planlægningsudvalget.
Her fremgår det også, at pengene kommer fra en pujle, der er afsat til 'Renovering af Hovedgaden', hvor der er et restbeløb på 3,2 millioner kroner, hvoraf en mindre del er reserveret til cykelparkeringspladser.

Fortsætter måske ikke

Dermed bliver ruten igennem Hørsholm reddet på målstregen, efter Region Hovedstaden i efteråret klippede ruten over, så linje 375R skulle stoppe ved Kokkedal Station.
Men selvom Hørsholm Kommune nu midlertidig reder busruten, så den fortsætter til Rungsted året ud, så er det alligevel ikke sikkert, at den får lov til at køre igennem Hørsholm fremover, fortæller formanden for udvalget Peter Antonsen til Ugebladet.
"Nu får linje 375R lov til at fortsætte året ud og så skal det behandles i budgetforhandlingerne for 2018-2021 til efteråret. Og så må vi se om den får lov til at fortsætte fremover," siger han.

Publiceret 26 January 2017 07:00