Mette Herberts, borgmester Morten Slotveds og viceborgmester Henrik Klitgaards veje skilles. Mette Herbert er nemlig ikke en del af Hørsholm Kommunes chefudvidelse.

Mette Herberts, borgmester Morten Slotveds og viceborgmester Henrik Klitgaards veje skilles. Mette Herbert er nemlig ikke en del af Hørsholm Kommunes chefudvidelse.

Flere chefer i Hørsholm - men én er ude

Hørsholm udvider direktion fra tre til fire - uden Mette Herbert

Af
Fred Jacobsen

Hørsholm Kommune står over for så mange store opgaver, at det er nødvendigt at udvide direktionen fra tre til fire direktører. Og det sker uden den hidtidige direktør for teknik, arbejdsmarked samt Social og Sundhed, Mette Herbert, som er fratrådt sin stilling et års tid før hendes åremålskontrakt ville udløbe ved udgangen af i år.
Mette Herbert har været sygemeldt siden begyndelsen af december. Hun vendte tilbage i januar, hvor hun og Hørsholm Kommune blev enige om ikke at forlænge ansættelsen.
"Fratrædelsen sker efter gensidig aftale," bekræfter borgmester Morten Slotved over for Ugebladet.
43-årige Mette Herbert har været direktør i Hørsholm Kommune siden 2012, hvor hun kom fra en stilling som arbejdsmarkedschef i Halsnæs Kommune.

Massive investeringer

Idéen med at udvide direktionen fra tre til fire er borgmesterens egen, fortæller han.
"Vi er en kommune, der er i gang i massive investeringer på omkring 100 millioner kroner om året. Sygehusgrunden, Hannebjerg og idrætsparken er projekter, der kræver, at vi har hånd i hanke med dem," siger Morten Slotved til Ugebladet.
Lige nu består direktionen af tre personer, nemlig kommunaldirektør Hugo Pedersen, direktør for børn og kultur, Pernille Hallberg Salamon og stillingen som direktør for teknik, arbejdsmarked og social og sundhed, som Mette Herbert indtil for nylig havde.
Fremover skal Pernille Salamon også være vicekommunaldirektør med tværgående opgaver ud over børn og kultur, og der skal slås en ny stilling op som direktør for by- og ejendomsudvikling samt teknik og miljø plus en stilling som direktør for social og sundhed og arbejdsmarked.
Ansættelsesprocessen begynder nu - og borgmester Morten Slotved regner med, at de to nye direktører er på plads senest 1. juni.
Har du en kommentar? Så sker det på Ugebladets Facebook-side.

null

Publiceret 10 February 2017 09:15