Floorball er en af de mange sommerferieaktiviteter, som bliver tilbudt Hørsholm Kommunes børn og unge. Pressefoto

Floorball er en af de mange sommerferieaktiviteter, som bliver tilbudt Hørsholm Kommunes børn og unge. Pressefoto

Aktiv sommer for børn

Hørsholm Kommune byder i samarbejde med foreninger m.fl. på 32 sommerferie-aktiviteter

Igen i år har børn og unge i Hørsholm Kommune mulighed for at få en sjov og aktiv sommer med kommunens sommerferieaktiviteter.
I år er der samlet 32 forskellige ferieaktiviteter fordelt på flere uger, som kan gøre sommeren ekstra sjov og spændende.
Man kan f.eks. ride, gå til karate, danse, spille floorball eller prøve 'levende' rollespil. Hvis man er i det kreative hjørne, kan man melde sig til hækleværksted, kunstskole, eller prøve stunt- og film-workshop - der er aktiviteter for enhver smag!

Tilmelding fra 6. juni

Aktiviteterne arrangeres i samarbejde med de lokale kunst- og idrætsforeninger, spejdergrupper, idrætsorganisationer, biblioteket og Ung i Hørsholm/Ungdomsskolen.
“Som udvalgsformand er jeg meget begejstret for, at foreninger og kommunen i fællesskab kan samle så mange spændende aktiviteter og derved give kommunens børn og unge en sjov og aktiv tid i sommerferien. En stor tak til alle jer frivillige,” udtaler Nadja Maria Hageskov, Formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget i en pressemeddelelse fra Hørsholm Kommune.
Sommerferiefolderen bliver uddelt på de kommunale skoler i løbet af ugen. Tilmelding foregår via www.horsholm.nemtilmeld.dk fra tirsdag 6. juni kl. 17.jesl

Publiceret 04 June 2017 08:00