Ulrik Pilehave og Lotte Hein Pedersen, da de åbnede ny afdeling af Kozy Kitchen i Hørsholm Rungsted Tennisklub. 1. november overtager de forpagtningen af svømmehallens café. Foto: Peter Mailand

Ulrik Pilehave og Lotte Hein Pedersen, da de åbnede ny afdeling af Kozy Kitchen i Hørsholm Rungsted Tennisklub. 1. november overtager de forpagtningen af svømmehallens café. Foto: Peter Mailand

KozyKitchen overtager café i svømmehallen

Medstifter Ulrik Pilehave lover sund kost til konkurrencedygtige priser og ønsker bredt samarbejde med hele Idrætsparken

Brugere af svømmehallen og Idrætsparken i Hørsholm kan igen glæde sig til, at de ikke skal gå sultne hjem.For kommunen har en måned efter de gik ud og søgte en ny forpagter af caféen i Hørsholm Svømmehal fundet en afløser til Mortensmad.dk og ’Spiseriet’, der tidligere på året valgte at stoppe som forpagtere. De havde til udgangen af oktober, men har allerede forladt caféen.
Fra 1. november 2017 overtager KozyKitchen forpagtningen af caféen i svømmehallen, meddeler Hørsholm Kommune i en pressemeddelelse.

Kendt for simreretter

KozyKitchen har i forvejen populær take-away og catering på Usserød Kongevej, hvor de er kendt for deres lækre og sunde køkken herunder gryderetter og simreretter, men byder også på dagens ret, sandwich og salater.
De har også i en periode på ti måneder frem til august stået for Hørsholm Rungsted Tennisklubs café i Idrætsparken, men blev pludselig inden sommerferien opsagt af tennisklubben.
”I KozyKitchen vil vi fortsætte den gode vision om sund kost til konkurrencedygtige priser, og vi ønsker et bredt samarbejde med hele Idrætsparken,” udtaler Ulrik Pilehave, medstifter af KozyKitchen.
Den nye forpagter har afholdt utallige camps og internationale arrangementer, så de har erfaringen med servicering og det brede udbud.
”KozyKitchen har et sundt og varieret menukort, og det virkede som et oplagt valg til svømmehallen og Idrætparkens gæster, som nu igen får et madtilbud,” siger Henrik Duus Rosengren, chef for Kultur og Fritid i Hørsholm Kommune.

null

Publiceret 12 September 2017 11:45