Halloween i Tivoli med scary Kontrollører. Pressefoto

Halloween i Tivoli med scary Kontrollører. Pressefoto

Halloween:

Vind (u)hyggelig Tivoli-tur

Ugebladet sætter 2x3 turpas og entré på højkant til vores læsere

Efterårets halloween-tradition folder sig om få dage ud over hele Tivoli med kæmpe orange græskar, lys i træerne og uhyggelige hændelser med monstre.
Du kan vinde entré og turpas til herlighederne med Ugebladet, der i samarbejde med forlystelseshaven udlodder 2 x 3 turpas til 'Halloween i Tivoli'. Du finder konkurrencespørgsmålet herunder og deltager ved at maile os dit svar på mailto:konkurrence@ugebladet.dksenest onsdag 11. oktober kl. 12.
Halloween i Tivoli er en de mest populære efterårsbegivenheder i Danmark, og fra fredag 13. oktober tager den gamle have for 12. gang hul på landets største Halloween-fest med et rekordstort antal græskar (over 22.000, 2.500 halmballer, 5.500 stauder og duften af krydderurter), handelsboder, DM i kæmpegræskar, nye familieforestillinger og 'Monsters Night Out'-optog.

Konkurrencespørgsmålet

Hvad hedder Tivolis nye gyser sted?
A. Det hjemsøgte forlystelseshave
B. Det hjemsøgte børnehjem
C. Det hjemsøgte plejehjem

Mail dit rigtige svar - med navn, adresse og mobilnummer - til konkurrence@ugebladet.dk - husk at skrive 'Tivoli' i emnefeltet. Sidste frist er onsdag 11. oktober kl. 12. Vinderne får direkte besked.

Men det er også græskar og masser af stemningsfuld lys. Pressefoto

Men det er også græskar og masser af stemningsfuld lys. Pressefoto

Hang til gys

Har du hang til gys er årets helt store efterårsnyhed 'Det hjemsøgte Børnehjem', der har til huse under den over 100 år gamle Rutschebane. Her møder du grevinde Tezlowski og professor August Adrianson og deres hemmelige forsøg i børnehjemmet Villa Bernadottes mørke gange og kældre.
Derudover lanceres et nyt Turpas Plus, som giver gæsterne nem adgang (scanning) til den fulde Tivoli-oplevelse, som fx virtual reality i Dæmonen, Akvariet og ikke mindst 'Det hjemsøgte Børnehjem'.
Halloween i Tivoli kan opleves i tre uger fra den 13. oktober til og med den 5. november.

Publiceret 01 October 2017 12:00