Lisbeth Dalgaard med den eftertragtede statuette i hånden som årets bedste mejeriafdeling, mens ostehandler Allan Freese har et godt tag på en knap 20 kilo tung flot emmentaler. Foto: Morten Timm

Lisbeth Dalgaard med den eftertragtede statuette i hånden som årets bedste mejeriafdeling, mens ostehandler Allan Freese har et godt tag på en knap 20 kilo tung flot emmentaler. Foto: Morten Timm

Stor hæderspris til Dalgaard:

Kåret til Danmarks bedste mejeriafdeling

Landbrug & Fødevarer har uddelt årets mest prestigefyldte priser til landets bedste supermarkeder. Meny Dalgaard var et af dem

Af
Morten Timm

Morten Timm

Der var flag og store smil hos MENY Dalgaard Supermarked i KongevejsCentret,
For på årets Fødevaredag 2017 løb den lokale forretning og deres ostehandler Allan Freese nemlig med den prestigefyldte pris som 'Danmarks bedste Mejeriafdeling 2017'. En kåring og pris der uddeles af Landbrug & Fødevarer.
Allan Freese var selv på scenen for at modtage den hædersfulde pris.
“Det er virkelig fedt og rart med noget anerkendelse for det, vi render og laver i hverdagen. Vi elsker at tilfredsstille den kræsne forbruger med friske varer af høj kvalitet. At det bliver bemærket, gør os alle glade,” lyder det fra en glad prismodtager.

Fascinationen af ost

Derudover synes han, at det er skønt at være et sted, hvor han kan få udlevet sin passion med frie rammer til at skabe et godt sortiment af oste.
“Det ligger i butikkens DNA at være innovative og nysgerrige. Det skaber en løbende udvikling, som gør, at vi hele tiden kan imødekomme kundernes efterspørgsel og krav,” tilføjer 45-årige Allan Freese, der har været hos Dalgaard Supermarked i fem år og har gjort osteafdelingen til en af forretningens hjørnesten.
Han er egentlig uddannet butikslagter, men interessen og lysten til ost vandt.
“Jeg har altid godt kunne lide oste, og som dreng spiste jeg potcase (meget stærk ost - red.) med min far. Det fascinerer mig, at noget, der består af de samme fire ting, kan falde så forskelligt ud, afhængig af hvordan man behandler det,” forklarer Allen Freese.

MENYs glade kædedirektør Kenneth Holmen Pedersen med købmand Lisbeth Dalgaard og det lokale supermarkeds ostehandler Allan Freese efter modtagelsen af den eftertragtede ’Mejeripris’ fra Landbrug & Fødevarer. Pressefoto

MENYs glade kædedirektør Kenneth Holmen Pedersen med købmand Lisbeth Dalgaard og det lokale supermarkeds ostehandler Allan Freese efter modtagelsen af den eftertragtede ’Mejeripris’ fra Landbrug & Fødevarer. Pressefoto

Stolt købmand

Købmand Lisbeth Dalgaard var også med til prisoverrækkelsen, og hun lægger ikke skjul på sin stolthed over kåringen.
“Allan kan virkelig noget med kvalitet, service og faglig viden. Der er ikke det ostespørgsmål, han ikke kan svare på. Han producerer selv, udvikler hele tiden og gør det nemt for kunderne. Endelig er han så passioneret, at han hele tider får nye oste hjem og skaber et spændende udvalg,” siger Lisbeth Dalgaard.
Foruden osteafdelingen indgik hele Dalgaard mejerisortiment også i prisen, herunder deres aftapning af øko-mælk i glasflasker.
Den fornemme pris blev fejret fredag morgen i Dalgaard Supermarked, hvor hele personalet var indbudt til stort morgenbord.

Du kan give den stolte købmand et like på nedenstående link til Ugebladets Facebook-side.

Publiceret 03 October 2017 09:00