Ægteparret Lotte Hein Pedersen og Ulrik Pilehave har overtaget forpagtningen af svømmehallens café og er kommet godt fra start med Kozykitchen. Foto: Morten Timm

Ægteparret Lotte Hein Pedersen og Ulrik Pilehave har overtaget forpagtningen af svømmehallens café og er kommet godt fra start med Kozykitchen. Foto: Morten Timm

De har bragt maden tilbage i Idrætsparken

KozyKitchen-parret Lotte og Ulrik har overtaget forpagtningen af caféen i Hørsholm Svømmehal

Af
Morten Timm

Morten Timm

“Vi har opfordret alle foreninger og klubber i Hørsholm Idrætspark til samarbejde, og vi håber, at vi kan gå hen og blive et nyt samlingspunkt her.” Sådan lyder det fra Ulrik Pilehave, 45 år, der sammen med sin ægtefælle Lotte Hein Pedersen, 43 år, netop har genåbnet svømmehallens café under navnet KozyKitchen.

God start

Her serverer de både frokostsandwich og dagens varme ret, ligesom du kan nyde en kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage. Cafélugen blev åbnet 2. november efter et par måneder, hvor der har været lukket, da Spiseriet opsagde deres forpagtning. “Jeg synes, at vi er kommet godt fra start, og vi er blevet godt modtaget og har allerede fået flere tilbagemeldinger om arrangementer på vores opfordring til klubberne om at bruge os,” siger Ulrik Pilehave. Der har netop været fuldt hus under ishockeyturneringen Continental Cup, hvor over 100 spillere kom og spiste. “Ligeledes har vi rigtig mange børnefamilier, som kommer her fast og spiser deres aftensmad. Endelig har vi haft meget take-away.”

Pommes frites-pres

Men KozyKitchen har også måtte justere lidt på menukortet. For selv om parret inden åbningen havde forsvoret, at der ikke skulle serveres burgere og pommes frites, har efterspørgslen vist noget andet. Det er derfor kommet på kortet sammen med fish and chips. Mange kender måske KozyKitchen fra forretningen på Usserød Kongevej, som Lotte Hein Pedersen og Ulrik Pilehave åbnede i 2013, fordi de savnede et take-away-sted af god kvalitet. I svømmehallen skal KozyKitchen fortsat udvikles, herunder med tilbud til erhvervslivet om at faciliteter kickoff-arrangementer og netværksmøder. Til sommer har de tænkt at inddrage terrassen til grillaftener, ligesom de næste år planlægger at afholde julefrokoster. Og for morgensvømmerne vil der inden længe stå en moderne kaffeautomat klar.

Publiceret 13 December 2017 10:00