Kristian Nørgaard Jensen (V).

Kristian Nørgaard Jensen (V).

Ny i byrådet:

Forskellen skal kunne mærkes

Venstres Kristian Nørgaard Jensen fokuserer på åbenhed, erhverv og skoler

Af
Fred Jacobsen

“Jeg tvivler jo ikke på, at både Konservative, Radikale og Socialdemokrater går ind for Hørsholm. Men man skal kunne se en forskel.”
Den forskel, borgerne skal kunne se, vil 46-årige Kristian Nørgaard Jensen arbejde for i de næste fire år, hvor han med blandt andet 173 personlige stemmer indtager én af fem Venstre-pladser i det nye byråd. Han er en af tre nye i gruppen, hvor kun Annette Wiencken og Anne Ehrenreich er gengangerne.

For meget lukkethed

“Jeg synes, der er brug for at få rystet op i nogle ting,” tilføjer Kristian Nørgaard Jensen og peger blandt andet på, at der er for meget lukkethed i kommunen.
“Der bliver efter min smag informeret mere end der bliver lyttet,” mener han og nævner Hannebjerg og Ulvemosehuset som eksempler på, hvor borgerne kunne have været involveret mere.
Et andet område, han især vil arbejde for, er erhvervsområdet, hvor han mener, kommunen mere skal være serviveorgan end myndighed. Især mener han, at kommunen skal være til for at hjælpe virksomhederne - ikke mindst detailhandelen - “så der også om fire-otte år er en god detailhandel i Hørsholm”.

Fokus på undervisning

Et tredje er skoleområdet, hvor Kristian Nørgaard Jensen advarer imod at lægge alle penge i den kurv, der hedder fornyelse af bygninger.
“Skolernes fysiske løft er vigtigt, vi skal dog ikke glemme at fokusere på undervisningen,” slår han fast.
Vejen frem til resultater på de nævnte områder er ifølge den nyvalgte Venstre-mand og selvstændige erhvervsdrivende fra Rungsted at skabe et samarbejde. Dog uden at miste det, der gør, at der kan ses og mærkes en forskel.
“Jeg går til det med ydmyghed og vil gerne finde et samarbejde for resultaternes skyld,” siger han, der i øvrigt ikke oplevede, at valgkampen var så hård, som den er blevet fremstillet.
Ved siden af sit nu kommende hverv som medlem af Hørsholms bystyre, driver han sammen med to partnere virksomheden AIM Create, som er en markedsanalysevirksomhed.
Ud over nu at kunne kalde sig byrådspolitiker er Kristian Nørgaard Jensen også partiets kandidat til Folketinget i Fredensborgkredsen.

null

Publiceret 31 December 2017 09:00