Ann Lindhardt, 43 år, er en af tre nye Venstre-medlemmer i Hørsholm Kommunalbestyrelse.

Ann Lindhardt, 43 år, er en af tre nye Venstre-medlemmer i Hørsholm Kommunalbestyrelse.

Ny i byrådet:

Politik skal ikke være så lukket

Venstres Ann Lindhardt vil sikre større borgerinddragelse og mindre lukkethed i Hørsholm Kommune

Af
Morten Timm

Morten Timm

“Jeg glæder mig som et lille barn til juleaften med at komme i gang med det politiske arbejde...”
Sådan lyder det fra 43-årige Ann Lindhardt, der er et af Venstres tre nyvalgte medlemmer i Hørsholm Kommunalbestyrelse.
“Det har i mange år været en drøm for mig at stille op - og at blive valgt i første hug er jo helt fantastisk,” siger hun.
“Jeg har været politisk interesseret siden jeg var barn, og vi har altid diskuteret politik derhjemme. Nu ser jeg virkelig frem til at kunne tage fat.”
Og det Ann Lindhardt foreløbig har sat øverst på sin dagsorden er at få rykket det politiske arbejde tættere på borgerne og inddrage dem mere i beslutningerne.
“Både Hannebjerg og Ulvemose-sagen er desværre gode eksempler på, at vi ikke fik spurgt dem til råds, før der blev taget beslutninger. Det skal vi gøre anderledes,” mener den 43-årige Venstre-kvinde.
“Tingene skal ikke være så lukkede. Borgere og offentlighed skal inddrages mere,” fastslår hun overfor Ugebladet.

Skal tænke idræt bredere

Ann Lindhardt har fået plads i henholdsvis Sport-, fritid- og kulturudvalget og Erhvervs- og beskæftigelsesudvalget, og det var præcis de områder, hun ønskede sig.
“Omkring idrætten skal vi tænke lidt mere bredt og ikke kun på enkelte sportsgrene. Nu har vi fx brugt mange penge på ny istræningshal og én sportsgren, og det er fantastisk, at vi får den, men vi skal tænke bredere på flere idrætsgrene og sætte barren lidt højere.”
Selv om HUIs klubhus er på dagsordenen vil hun gerne have det fremskyndet, ligesom hun også gerne vil give indendørsfaciliteterne et løft.
“Idrætten er meget vigtig og gavner alle borgere. Det giver bedre sammenhold blandt børn og unge og bedre sundhed for voksne og ældre,” tilføjer Ann Lindhardt, der også mener, at man skal være bedre til at tilgodese de mange frivilliges indsats.

Stor drivkraft

Som politiker beskriver hun sig selv anderledes - men ikke nødvendigvis bedre - end andre. Hun tror, at flere års ophold i udlandet har fået hende til at se anderledes på flere ting, hvilket nok vil komme til udtryk i de næste fire års byrådsarbejde.
“Jeg ser mig i hvert fald ikke som en stereotyp politiker. Min egen opfattelse er, at jeg har en enorm drivkraft og kan udrette noget. Lidt som en Duracell-kanin. Beslutter jeg mig for noget, går jeg hundrede procent efter det,” slutter den nyvalgte Venstre-kvinde, der er mor til en søn på otte år og arbejder som grafisk designer.

Publiceret 01 January 2018 08:00