Turister vil kunne få autentiske cykeloplevelser i Nordsjælland i samarbejde med Wecyclemore. Pressefoto

Turister vil kunne få autentiske cykeloplevelser i Nordsjælland i samarbejde med Wecyclemore. Pressefoto

Cykel-netværk skal lokke turister til Nordsjælland

Wecyclemore skal udbrede kendskab til og brug af områdets mange flotte cykelruter

VisitNordsjælland sætter nu yderligere fokus på at øge kendskabet til de mange flotte cykelruter, der ligger i området i et nyt samarbejde med Wecyclemore.com.

Der er stadig flere turister, der cykler når de er på ferie, både indenfor familiecykling og de mere motionsorienterede cykeldiscipliner landevej, mountainbike og cross.

Wecyclemore.com er et cykelnetværk, hvor medlemmer kan finde andre at cykle med uanset tid og sted.

Ideen bag netværket er, at turister kan finde andre at cykle sammen med, der har lokalt kendskab til de bedste ruter, caféer og cykelmekanikere. Det er et medlem-til-medlem netværk, hvor medlemmer selv kan oprette ture, invitere andre og dele tips og tricks om cykling.

Det er gratis at være medlem i Wecyclemore, der drives af Bjarne Grum-Jensen fra Rungsted. Foreløbig er der over 600 medlemmer, og netop nu er det ved at blive markedsført også i udlandet.

Cykelambassadører søges

“Vi mærker en stigende efterspørgsel på cykling og autentiske oplevelser fra vores turister. Sammen med Wecyclemore vil vi kunne imødekomme ønskerne om bedre og mere lokale cykeloplevelser. Samtidig kan vi give vores overnatningssteder en god mulighed for at rådgive, når det drejer sig om lokale cykelløb, cykelbakker eller anden form for kvalificeret cykelassistance,” siger direktør Annette Sørensen i en pressemeddelelse fra VisitNordsjælland.

Wecyclemore søger flere motionscyklister, der vil lave ture for danske og udenlandske gæster.

Såfremt man er interesseret i at blive cykelambassadør i Nordsjælland, kan man kontakte Bjarne Grum-Jensen hos Wecyclemore på bgj@wecyclemore.com

jesl

Publiceret 03 March 2018 10:15