Socialdemokratiet har udpeget Per Frost Henriksen som ny spidskandidat i Fredensborgkredsen.

Socialdemokratiet har udpeget Per Frost Henriksen som ny spidskandidat i Fredensborgkredsen.

Per Frost valgt til ny S-spidskandidat

Socialdemokratiet har udpeget 59-årige Per Frost Henriksen som ny spidskandidat i Fredensborgkredsen. Unge Marcus Guldager valgte at trække sit kandidatur

“Jeg er stolt og beæret over, at den socialdemokratiske Fredensborgkreds enstemmigt har valgt mig som Folketingskandidat her i Nordsjælland. Der venter en spændende og hård opgave med at blive valgt, men det er realistisk at blive valgt. Jeg er overvældet over den opmærksomhed rigtig mange mennesker har givet mig. Det er tilkendegivelser der luner og et dejligt skulderklap.”

Sådan lød reaktionen fra Per Frost Henriksen efter et udramatisk opstillingsgeneralforsamling på Fredensborg Rådhus, hvor Socialdemokratiet valgte ny Folketingskandidat.

Aftenen startede med at 19-årige Marcus Guldager tog ordet og sagde til de mange fremmødte, at han trak sit kandidatur og pegede på Per Frost Henriksen som kredsens kandidat.

Per Frost Henriksen fik herefter ordet og takkede for valget og opbakningen. Efter en kort tale om vigtigheden af at have en lokal forankret nordsjællænder i Folketinget, når der skal tales Kystbane og motorveje, fremhævede han også sit store idrætshjerte og at det helt sikkert også vil præge det videre politiske liv.

“Jeg tager over 25 års lokalpolitisk erfaring med mig og jeg er sikker på, at den erfaring kan anvendes på Christiansborg. Der må gerne være folketingsmedlemmer, der kender kommunernes udfordringer ud og ind. Mit idrætshjerte kan ingen tage fra mig. Jeg har haft et fantastisk liv i foreninger og jeg brænder stadig for idrætten, fællesskabet og sundhed. Det tager jeg også med i valgkampen,” sagde Per Frost Henriksen, der har boet hele sit liv i Nordsjælland.

/pm

Publiceret 23 April 2018 14:15