Politikere og erhvervsliv er enige om, at der skal kæmpes hårdt for at bevare Hørsholm som en attraktiv handelsby. Foto: Søren Dahlbergen

Politikere og erhvervsliv er enige om, at der skal kæmpes hårdt for at bevare Hørsholm som en attraktiv handelsby. Foto: Søren Dahlbergen

Byudvikling:

Ikke bare et ’quick fix’

Handelsforeninger inviterer til møde om bymidte med analysevirksomhed

Af
Fred Jacobsen

byudvukling er et af de 'hott' emner for tiden og i top på dagsordenen både hos erhvervsdrivende og lokalpolitikere. Alle er - med forskelligt udgangspunkt - optaget af at finde ud af, hvad der skal til for at redde Hørsholm fra at blive slettet fra landkortet over gode og attraktive handelsbyer.

Ikke mindst for detailhandelen er kampen mod nethandel, storcentre og nye bymidter i nabolaget en kamp på liv og død.

Det er handelsforeningerne, der inviterer til informationsmøde 17. maj i Hørsholm Idrætspark, hvor Katrine Heiberg fra analysevirksomheden Reteam under overskriften 'Byudvikling: Ikke et quick fix - men hvordan så?' fortæller om muligheder for at udvikle Hørsholms bymidte, så by- og kulturliv inddrages.

Mødet finder sted på softballbanen kl. 19, og der er tilmelding til Jørgen Quist Nielsen, jqn@quistcompany.dk senest 12. maj.

Hørsholms byråd er ifølge Jørgen Quist inviteret. Flere har tilmeldt sig, - blandt andet borgmeter Morten Slotved (K).

Publiceret 09 May 2018 08:00