Bina Hjorth har stået i spidsen for Trommen i 17 år, og hun har instrueret og iscenesat ti succesfulde musical. Arkivfoto: Annette Sønderby

Bina Hjorth har stået i spidsen for Trommen i 17 år, og hun har instrueret og iscenesat ti succesfulde musical. Arkivfoto: Annette Sønderby

Sidste trommeslag:

Bina Hjorth stopper som musikchef

Hørsholm Kommune oplyser, at de i gensidig forståelse med musikchef i Trommen, Bina Hjorth, har indgået aftale om fratrædelse

Efter 17 år og ti succesfulde musicals er det slut for musikchef Bina Hjorth i Kulturhus Trommen. I en pressemeddelelse oplyser Hørsholm Kommune, at deres veje skilles med musikchef Bina Hjorth ved udgangen af juni måned, men at det sker i gensidig forståelse.

”Jeg har haft 17 gode år med fantastiske resultater som musikchef i Trommen. Men nu ønsker jeg at søge nye udfordringer, ” siger Bina Hjorth i pressemeddelelsen.

Siden 2001 har Bina Hjorth beskæftiget sig med Trommens kunstneriske udvikling, herunder de populære ungdomsmusicals, samt varetaget en del af ledelsesopgaven i Kulturhus Trommen.

Jagt på ny musikchef

”Bina Hjorth har tegnet en væsentlig kunstnerisk udvikling for en lang række af Kulturhus Trommens projekter og resultater,” lyder det fra vicekommunaldirektør Pernille Halberg Salamon, der gerne vil kvittere for Bina Hjorths indsats gennem årene.

Hørsholm Kommune meddeler, at processen med at rekruttere en ny musikchef er sat i gang, men indtil ansættelsen er på plads, vil en overgangsledelse sikre den fortsatte drift af Kulturhus Trommen.

Overgangsledelsen består af Henrik Duus Rosengreen, centerchef for Kultur og Fritid, Marianne Wulff, leder af biblioteket, og Oluf Hildebrandt-Nielsen, leder af musikskolen.

Hørsholm Kommune vil være vært for en afskedsreception i Trommen for Bina Hjorth mandag 25. juni kl. 15, hvor alle er velkomne.

Publiceret 29 May 2018 14:00