Tidligere byrådsmedlem i Hørsholm Kommune Otto B. Christiansen ventes at blive udpeget til ny Folketingskandidat for de konservative i Fredensborg.

Tidligere byrådsmedlem i Hørsholm Kommune Otto B. Christiansen ventes at blive udpeget til ny Folketingskandidat for de konservative i Fredensborg.

Ny kandidat:

Christiansborg trækker i Otto B.

Efter skuffelsen ved kommunalvalget forsøger Otto B. Christiansen sig nu med landspolitik

Af
Fred Jacobsen

Tidligere medlem af byrådet i Hørsholm, Otto B. Christiansen, har ambitioner om at gå ind i landspolitik.

Den 61-årige konservative politiker er i hvert fald på vej til at blive Fredensborgs kandidat til det kommende valg til Folketinget, der senest skal finde sted om et års tid. Bestyrelserne i de to konservative vælgerforeninger i Hørsholm og Fredensborg har indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling 12. juni på Hørsholm Rådhus, skriver de konservative i en pressemeddelelse.

I efteråret 2016 blev Lars Arne Christensen fra Lyngby udpeget til kandidat for Fredensborg-, Hillerød- og Helsingørkredsen.

Men efter beslutningen om at have en kandidat til alle seks kredse i Nordsjællands Storkreds, er der brug for flere kandidater.

Bestyrelserne for de to lokalforeninger har efter møde med et antal interesserede kandidater besluttet at indstille Otto B. Christiansen som ny folketingskandidat for Fredensborg opstillingskreds.

Otto B. Christiansen har en fortid som formand for den konservative vælgerforening i Hørsholm og sad i perioden fra 2014 til i år i byrådet i Hørsholm. Han blev formand for Børne- og Skoleudvalget, da den daværende socialdemokrat Pernille Schnoor (nu Alternativet) efter folketingsvalget i juni 2015 valgte Folketinget frem for lokalpolitik.

Otto B. Christiansen stillede igen op til kommunalvalget, men blev trods konservativ fremgang ikke genvalgt.

Publiceret 01 June 2018 12:15