Velkommen til www.rungstedkyst.horsholm.dk, lyder det Hørsholm Kommune. Her samles alt om udviklingen af Rungsted-området.

Velkommen til www.rungstedkyst.horsholm.dk, lyder det Hørsholm Kommune. Her samles alt om udviklingen af Rungsted-området.

Egen hjemmeside for udvikling af Rungsted Kyst

Nyt borgermøde planlagt til 3. september

På kort tid har Hørsholm Kommune oprettet en hjemmeside udelukkende med fokus på udvikling af Rungsted Kyst stationsområde.

"Her kan du holde dig informeret om vores fælles projekt om et levende og velfungerende område ved Rungsted Kyst Station - også i fremtiden," lyder det i en pressemeddelelse fra Hørsholm Kommune, der samtidig siger:

Velkommen til www.rungstedkyst.horsholm.dk

Efterhånden som projektet skrider frem vil hjemmesiden komme til at indeholde flere og flere informationer, så det både som interessent og borger er let at skabe overblik og holde sig informeret.

Nyt borgermøde

De input og opsamlinger fra den foreløbige dialog er allerede nu tilgængelige på hjemmeside, ligesom det fremover er muligt at holde sig orienteret om status, møder med mere.

Det næste borgermøde holdes mandag 3. september kl. 19.00 -20.30. Programmet for borgermødet og information om, hvor mødet afholdes vil blive offentliggjort her i løbet af august, blandt andet på hjemmesiden.

mt

Publiceret 16 August 2018 06:44