Adam Ferman går meget op i bæredygtighed og har derfor købt pizzabakker af genbrugspapir.

Adam Ferman går meget op i bæredygtighed og har derfor købt pizzabakker af genbrugspapir. Foto: Pia Haabegaard

Pizzeria med nyt navn og ny menu

Pizzeriaet på Usserød Kongevej hedder nu Lazio og byder på nye retter

Af
Pia Haabegaard

Det er nye tider i pizzariaet på Usserød Kongevej 46. Nu hedder ejeren Adam Ferman, og han er specialist i italienske pizzaer.

"Jeg er tit i Italien og besøger kvalitetspizzariaer, hvor jeg studerer deres dej og metoder. Jeg elsker at lave pizzaer, og derfor købte jeg pizzariaet", fortæller Adam, der har en 10 år lang fortid som pizzabager.

Han håber på lidt flere kunder i butikken, for efter at han har købt pizzariaet, har han været nødt til at beholde sit job på en ostefabrik for at få det hele til at løbe rundt.

I forbindelse med overtagelsen har Adam ryddet lidt ud i interiøret og frisket lokalet op. Og så har han rykket pizzaproduktionen frem til disken, så kunderne kan følge med i fremstillingen af deres pizzaer.

Det nye menukort rummer ud over pizzaer også kebabretter, burgere, sandwich, middagsretter, salater og meget mere. Og så er det også muligt at bestille glutenfri produkter.

Publiceret 16 October 2018 09:31