Lisbeth Dalgaard bliver ny formand for Dansk Arbejdsgiverforening

Lisbeth Dalgaard bliver ny formand for Dansk Arbejdsgiverforening

Dalgaard til tops:

I spidsen for landets arbejdsgivere

Hørsholm-købmand Lisbeth Dalgaard bliver ny formand for Dansk Arbejdsgiverforening

Hørsholm-købmand Lisbeth Dalgaard bliver Dansk Arbejdsgiverforenings nye formand. Den 59-årige afløser Torben Dalby Larsen, der har været formand siden 2010, skriver Dansk Arbejdsgiverforening i en pressemeddelelse.

Lisbeth Dalgaard ejer og driver Dalgaard Super Marked i Hørsholm og har tidligere siddet i Dansk Erhvervs bestyrelse og forretningsudvalg samt bestyrelsen for De Samvirkende Købmænd, hvor hun også har været formand i godt 10 år.

"Jeg vil gerne takke bestyrelsen for den tillidserklæring, det er at vælge mig til formand for Dansk Arbejdsgiverforening og samlingspunkt for arbejdsgivernes synspunkter. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og hjælpe med at sikre danske virksomheder de bedst mulige vilkår for at skabe vækst og beskæftigelse til gavn for hele Danmark," siger Lisbeth Dalgaard i pressemeddelelsen.

Lisbeth Dalgaard afløser Torben Dalby Larsen, der forlader tjansen samtidigt med at han stopper som administrerende direktør og chefredaktør for Sjællandske Medier.

FAKTA

Født 20. september 1959 på Frederiksberg

Uddannet FX1 (Forsikringsakademiet), merkonom (CBS) og HD1 (CBS).

Dansk Erhvervs bestyrelse (2010 – 2018) og Dansk Erhvervs forretningsudvalg (2010-2018), bestyrelsen for De Samvirkende Købmænd (2002-2018) og formand samme sted (2008-2018) samt KFI erhvervsdrivende fonds bestyrelse (2011-)

Er ridder af Dannebrogordenen

Gift, har to voksne børn og bor i Rungsted.

Publiceret 05 December 2018 12:00