Anni el Jamel - hermed sin mand Abed - er medlem nr. 5000 i Ældre Sagen i Hørsholm. Foto: Verner Knudsen

Anni el Jamel - hermed sin mand Abed - er medlem nr. 5000 i Ældre Sagen i Hørsholm. Foto: Verner Knudsen

Ældre Sagen i Hørsholm:

Her er medlem nr. 5000

Den lokale afdeling er i 2018 vokset med 381 nye medlemmer

"Den 19. december fik Ældre Sagen i Hørsholm en stor julegave, for da nåede vi op på 5000 medlemmer," fortæller en glad næstformand Verner Knudsen, der selv har været ude at besøge Anni el Jamel i Hørsholm, som nu kan gå rundt og skilte med at være medlem nr. 5000.

Anni el Jamel hed Knudsen til efternavn, før hun for 50 år siden giftede sig med Abed el Jamel. Og det var Anni, der sørgede for, at parret meldte sig ind.

"Jo," siger Anni, "der er så mange bekendte, og sidst min søster, der har tilskyndet os, fordi Ældre Sagen har så mange gode arrangementer. Som sagt, så gjort."

Anni er aktiv i bestyrelsen i beboerforeningen i Ådalsparken og arrangerer fastelavn og fodboldturnering for børnene. Så er hun frivillig og kommer én gang om ugen på akutafdelingen på Gentofte Hospital. Anni og Abed har tidligere drevet restauranten Oliver i Hørsholm.

Abed er fra Libanon og kom til Danmark i 1968 og 14. december i år fejrede parret guldbryllup.

"Her kan man tale om et møde mellem to helt forskellige kulturer. Selv om vi selvfølgelig ikke undgik en snak om det libanesiske køkken, fornemmer man tydeligt, at de to supplerer hinanden rigtig godt. De har fire børn og syv børnebørn," fortæller næstformanden efter besøget.

Ældre Sagen i Hørsholm kunne i år byde 381 nye medlemmer velkommen, og det anser Verner Knudsen for en meget tilfredsstillende fremgang.

Man kan allerede blive medlem af Ældre Sagen som 18-årig. De fleste melder sig dog ind fra 50-års alderen, oplyser næstformanden.

Som noget helt nyt afholder Ældre Sagen en uformel nytårskur 5. Januar i Fritidshuset i Rungsted.

Publiceret 28 December 2018 10:07