Rækken af ulovligt parkerede biler på Stadionalle får nu Nordsjællands Politi til at reagere.

Rækken af ulovligt parkerede biler på Stadionalle får nu Nordsjællands Politi til at reagere. Arkivfoto: Morten Timm

Politi advarer borgerne:

Nu vanker der p-bøder

Hørsholms nye områdebetjent Henrik Suhr rykker ud med bødeblokken i Hørsholm Idrætspark

Af
Morten Timm

Antallet af bilister der ulovligt efterlader deres firhjulede på fortov og cykelsti langs Stadionalle ved Hørsholm Idrætspark, fortsætter ufortrødent trods etablering af helt nye parkeringsarealer.

Hidtil har det været stort set været uden konsekvens at parkere ulovligt i Hørsholm Idrætspark, men nu varsler Hørsholms nye områdebetjent Henrik Suhr, at politiet i nærmeste fremtid vil rykke ud i området og være klar til at udskrive p-bøder på 510 kroner til de bilister, der ikke kan overholde færdsels- og parkeringsreglerne.

Børn ud på vejen

"I de måneder jeg har været rundt i Hørsholm har jeg mange gange hørt om problemerne med de mange parkerede biler, der betyder, at børn på cykel må køre ude på vejen for at komme forbi. Vi har nu tjekket, at kommunens skiltning er i orden, og vil derfor oplyse borgerne om, at vi nu er parate til at rykke ud," siger Henrik Suhr, der finder det utroligt,at så mange bilister ikke overholder færdelsreglerne på Stadion Allé.

Klar til aktion

Han kan ikke oplyse, hvornår parkerings-aktionen på Stadionalle indledes, men det bliver i nær fremtid. Det er især i forbindelse med store sportsarrangementer i Idrætsparken, at problemet med de mange ulovlige parkerede biler er der.

"Vi er nødt til at sikre, at børn og unge kan færdes sikkert på fortov og cykelsti," siger Henrik Suhr, områdebetjent i Hørsholm, der er klar til i nærmeste fremtid at rykke ud med bødeblokken i Idrætsparken. Foto: Morten Timm

Og det er ikke fordi, at der mangler parkeringspladser. Der kan tælles 402 p-pladser i Idrætsparken, og det er 30 flere p-pladser end før opførelsen af den nye istræningshal, selv om en del af dem er placeret i lidt længere afstand fra isstadion, svømme- og tennishal.

"Vi er nødt til at sikre, at børn og unge kan færdes sikkert på fortov og cykelsti, og at forældre og andre brugere af Idrætsparken er trygge ved at komme der," tilføjer Hørsholms områdebetjent og tilføjer:

"I Hørsholm Kommune er det forbudt at parkeret på fortov og cykelsti".

Publiceret 03 January 2019 17:00