Inga Nielsen, formand for Hjerteforening Hørsholm, indvier her den anden hjertesti i kommunen ved Hørsholm Golf sammen med borgmester Morten Slotved.

Inga Nielsen, formand for Hjerteforening Hørsholm, indvier her den anden hjertesti i kommunen ved Hørsholm Golf sammen med borgmester Morten Slotved. Foto: Knud Düring

Hjerteforening vokser og fejrer fødselsdag

På fire år har den lokale forening nået1.100 medlemmer

Hjerteforeningen Hørsholm er en af byens hastigt voksende foreninger og tæller 1.100 lokale medlemmer efter bare fire år.

Succesen har Hørsholmformand Inga Nielsen en stor andel i, og på fredag 25. januar kl. 19 fejres Hjerteforeningens fire års fødselsdag på Selmersbo Aktivitetscenter, hvor der samtidig afholdes generalforsamling.

"Alle er velkommen, og det er gratis," oplyser formand Inga Nielsen, som vil byde på et glas champagne og et foredrag om den evige længsel med Michael Westerskov, der selv er hjertepatient efter et hjertestop. Om at finde ind til der, hvor livet giver mening for hvert enkelt menneske.

Efter foredraget serveres en let anretning inden generalforsamling sættes i gang .

Grundet servering er bindende tilmelding nødvendig til formand Inga Nielsen på tlf. 2013 3411 eller mail: inga_nielsen@paradis.dk

Hjerteformanden skal i øvrigt snart selv fejres, da fylder 80 år søndag 10. februar.

Publiceret 18 January 2019 16:00