Udviklingsmulighederne for Rungsted Kyst Stationsområde præsenteres på et borgermøde, hvor der samtidig lægges op til midtvejsdialog med borgere, lokale interessenter og politikere.

Udviklingsmulighederne for Rungsted Kyst Stationsområde præsenteres på et borgermøde, hvor der samtidig lægges op til midtvejsdialog med borgere, lokale interessenter og politikere. Foto: Hørsholm Kommune

Nu afsløres foreløbig plan for Rungsted Kyst stationsområde

Kom med dine input til det første bud på udviklingsmulighederne i Rungsted ved nyt borgermøde i Kulturhus Trommen

Det foreløbige bud på udviklingsmulighederne for Rungsted Kyst Stationsområde bliver afsløret for offentligheden, når Hørsholm Kommune onsdag 30. januar kl. 18-21 i Kulturhus Trommen indbyder til borgermøde og en såkaldt midtvejsdialog.

På mødet vil EFFEKT Arkitekter fortælle om deres foreløbige bud på, hvordan Rungsted Kyst stationsområde kan udvikles, mens borgere, lokale interessenter og kommunalbestyrelse inviteres til at komme med input til oplægget.

"Jeres input skal være med til at kvalificere det videre arbejde," hedder det i en pressemeddelelse fra Hørsholm Kommune.

Udover EFFEKT Arkitekter er det firmaet CFBO og Trafikplan, der er blevet valgt til af Hørsholm Kommune til at lave en udviklingsplan i tæt dialog med kommune, borgere og lokale interessenter.

Tilmelding

For at kunne planlægge arrangementet bedst muligt ønsker Hørsholm Kommune, at man tilmelder sig til mødet. Det skal ske via www.horsholm.dk/tilmelding - senest torsdag den 24. januar.

Efter præsentationen - som EFFEKT arkitekter i dialog med DSB og administrationens arbejdsgruppe har fundet frem til - lægges der op til input fra de fremmødte og debat om fordele og ulemper ved de forskellige muligheder.

Der gives også et overblik over den videre proces frem til vedtagelse af en endelig udviklingsplan for Rungsted Kyst stationsområde.

I løbet af mødet vil der blive serveret en let anretning og noget at drikke.

Og for dem, der ikke har mulighed for at deltage på mødet, vil der mulighed for at komme med yderligere kommentarer til EFFEKT's præsentation frem til onsdag 6. februar kl. 12 via byudvikling@horsholm.dk

Publiceret 18 January 2019 09:00