Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Kig i krystalkuglen for 2019 og vær med i konkurrencen:

Hvem bliver HØRSHOLMS PROFET

Ugebladets nytårsquiz er på gaden - vær med og vind flotte præmier

Af
Fred Jacobsen

Ugebladet ved, at vores læser følger godt med i, hvad der foregår her i kommunen. Og vi ved, at I, kære læsere, ved meget.

Vi tror på, I ved så meget, at I også gider at være med til at give et bud på, hvad der kommer til at ske i løbet af 2019.

Derfor inviterer vi til konkurrencen om titlen HØRSHOLMS PROFET, som kører fra i dag, tirsdag 15. januar, og frem til 31. januar.

Hvordan kommer det til at gå i 2019?

Vi har her på redaktionen set på en række sager, som vi har skrevet om i løbet af 2018 og som vi sikkert også vil skrive om i det år, vi nu har taget fat på. Der er sådan set nok at tage fat på - og vi vil gerne invitere dig til at spå om, hvordan det så kommer til at gå her i 2019.

Så, værsgo - klik HER og du vil finde 13 spørgsmål, som - hvis du svarer rigtigt på dem - vil kunne gøre dig til HØRSHOLMS PROFET.

Med nyhedsbrev

Når du deltager, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der kommer to gange dagligt og sikrer dig, at du er opdateret på stort og småt i kommunen, og samtidig deltager du i lodtrækningen om fine præmier med et restaurant-gavekort på 2000 kroner til vinderen, brunch-gavekort på 1.000 kroner til nummer to og tre flasker god rødvin til nummer tre.

Skynd dig, for konkurrencen slutter 31. januar - og så må du vente til slutningen af året med at få at vide, om det er dig, der kan kalde sig HØRSHOLMS PROFET.

Så: Gå ind HER og spå om noget af Hørsholms fremtid!

God fornøjelse!

Publiceret 25 January 2019 10:00