Nordsjællands Politi udsender hver dag en udpluk af deres døgnrapport. Den bringer vi uddrag af her fra den forgangne uge. Modelfoto

Nordsjællands Politi udsender hver dag en udpluk af deres døgnrapport. Den bringer vi uddrag af her fra den forgangne uge. Modelfoto

Se ugens politirapport:

Fra vejvrede til rambuktyveri

VEJVREDE En uoverensstemmelse om en overhaling medførte tirsdag 22. januar klokken 17.26 noget tumult mellem to mænd på henholdsvis 24 og 25 år, begge fra Hørsholm, på Pennehave i Rungsted Kyst. Den 24-årige havde lavet en overhaling, som den 25-årige mand ikke syntes om, og han var derfor fulgt efter den 24-årige. Da den 24-årige steg ud af sin bil for at tale med den 25-årige, opstod der noget tumult, hvor den 24-årige fik slået sin mobiltelefon ud af hånden, mens den 25-årige blev tildelt et slag på munden.

BESLAGLAGT Tredje gang var ikke lykkens gang for en 29-årig mand fra København. Han er tidligere blevet frakendt førerretten, men da han tirsdag 22. januar klokken 19.05 alligevel sad bag rattet i en bil på Helsingørmotorvejen, blev han standset. Det var tredje gang indenfor tre år, at manden kørte uden førerret og bilen blev derfor beslaglagt.

INDBRUD på Gunderøvej i Kokkedal torsdag 24. januar mellem kl. 13.50 og 18:00. Vindue opbrudt og knust, hvorefter gerningsmanden eller -mændene har åbnet vindue ved siden af via indvendigt håndtag. Gerningsmændene er angiveligt løbet fra stedet og har krydset en fold, hvorefter de er kommet til Fredtoftevej. Stjålne genstande: Intet stjålet.

HÆRVÆRK Mellem fredag 25. januar klokken 18 og søndag 27. januar klokken 12 har en Renault Clio, som holdt parkeret på Egedalsvænge, fået en lang ridse i lakken. En ukendt gerningsmand har ridset bilens kølerhjelm samt lavet en ridse fra bilens bagende til forreste, venstre dør.

RAMBUKTYVERI Norling Bo i KongevejsCentret var lørdag morgen kl. 04.41 udsat for et voldsomt rambuktyveri, hvor to ukendte gerningsmænd bakker en stjålen ældre rød VW Golf med anhængertræk ind i forretningens store facaderude, så den knuses. Ifølge indehaver Leif Hyldahl viser videoovervågningen, at de målrettet går efter kostbare dyner fra Ringsted Dun og Quilt of Denmark samt plaider og sengetøj. De fylder de stjålne varer ind i bilen og kører ad Usserød Kongevej i sydlig retning mod bymidten. Norling Bo-indehaver anslår, at de har stjålet for 80.000-100.000 kroner. Dertil kommer ødelæggelser af inventar og varer for mindst det samme beløb. Det betyder, at Norling Bo først genåbner onsdag. Forretningen var for halvandet år siden udsat for et lignende rambuktyveri.

Kilde: Nordsjællands Politi

Publiceret 29 January 2019 15:30