Bog & idé i Hørsholm er med sine 160-årige historie solidt forankret i det lokale forretningsliv og har valgt at åbne en filial af Legekæden.

Bog & idé i Hørsholm er med sine 160-årige historie solidt forankret i det lokale forretningsliv og har valgt at åbne en filial af Legekæden. Pressefoto

Efter BR-lukning:

Nu flytter Legekæden flytter ind i Hørsholm

Bog & idé i Hørsholm åbner for Legekæden som en shop-in-shop

Af
Morten Timm

Få uger efter Fætter BR lukkede ned i Hørsholm Midtpunkt står Legekæden på spring til at fylde hullet ud i Hørsholm.

Legekæden åbner nemlig som en shop-in-shop i den lokale Bog & idé. Det kommer til at ske som en kombi-butik, hvor Legekæden indtager en tredjedel af boghandlen, i alt 200 kvadratmeter af Bog & idé 600 kvm. store butikslokale.

”Nu hvor BR forsvandt, var det helt oplagt at åbne en Legekæden i butikken. Vi sælger i forvejen mange brætspil, kreative legeting og lidt legetøj til børn, så det passer lige til vores profil,

”Nu hvor BR forsvandt, var det helt oplagt at åbne en Legekæden i butikken. Vi sælger i forvejen mange brætspil, kreative legeting og lidt legetøj til børn, så det passer lige til vores profil," siger Peter Bergman, indehaver af Bog & idé i Hørsholm. Pressefoto

”Nu hvor BR forsvandt, var det helt oplagt at åbne en Legekæden i butikken. Vi sælger i forvejen mange brætspil, kreative legeting og lidt legetøj til børn, så det passer lige til vores profil," siger Peter Bergman, indehaver af Bog & idé i Hørsholm, og siger videre i en pressemeddelelse, "at det ville synd for både børnene og byen, hvis ikke der fortsat var en legetøjsbutik a la BR i Hørsholm.

Der ligger jo stadig 'Toys' på førstesalen i Hørsholm Midtpunkt.

Går ikke ud over bogsortiment

"Vi er kun glade for, at vi kan få Legekæden til Hørsholm og skabe et legetøjsunivers, hvor magien findes set fra børnehøjde. Og det er lykkedes vores dygtige medarbejdere at finde den nødvendige plads til Legekæde-koncepten, uden at det går stort ud over vores normale sortiment" oplyser Peter Bergman.

Legekæden, der er et frivilligt kædesamarbejde med 26 forretninger landet over, åbner deres nye filial i Hørsholm åbner torsdag 28. februar med gode åbningstilbud i den følgende weekend.

Publiceret 01 February 2019 11:45