Her på Usserød Kongevej 99 åbner LOOP Fitness nyt træningscenter.

Her på Usserød Kongevej 99 åbner LOOP Fitness nyt træningscenter. Foto: Morten Timm

Nyt fitnesscenter:

Her er 24 minutter nok til effektiv træning

LOOP Fitness åbner nyt træningscenter i Hørsholm med et koncept, hvor manglende tid ikke kan være undskyldningen for ikke at træne

Af
Morten Timm

LOOP Fitness hedder et nyt træningscenter i Hørsholm, der åbner på Usserød Kongevej 99 (før Interiørhuset - red.) lørdag 9. marts med et helt nyt træningskoncept, der henvender sig til alle.

For på kun 24 minutter kan du opnå effektiv træning af hele kroppen, lover LOOP Fitness, der samtidig lægger vægt på et afslappende og uformelt træningsmiljø, hvor alle kan føle sig godt tilpas. Det oplyser indehaver Søren Hald i en pressemeddelelse.

Kort fortalt foregår træningen i LOOP Fitness på 16 maskiner, som hver især træner enten dine muskler eller din kondition. Maskinerne er placeret i en cirkel, og når man kommer, hopper man bare ind i cirklen, hvor der er plads, og følger herefter cirklens rytme.

"Hver 45. sekunder lyder der et 'ding', og så flytter alle til den næste maskine i cirklen. Efter to runder i cirklen er du trænet igennem – og der er kun gået 24 minutter," oplyser Søren Hald.

Effektiv og hurtig træning

Det nye fitnesscenter i Hørsholm bliver nummer 104 i af LOOP centre rundt om i Danmark. Administrerende direktør i LOOP Fitness, Brian Schneider, siger om baggrunden for træningskonceptet.

"Vi ved, at manglende tid er den største hindring for, om folk får trænet. Derfor har vi lavet et effektivt koncept, hvor man kan parkere bilen uden for centret, gå ind, klæde om, træne hele kroppen igennem og være ude af døren igen på en halv time. På den måde passer man på sit helbred og kommer hjem til familien med mere energi på kontoen – uden at bruge for meget tid."

Man kan også holde styr på sine træningsresultater med helt ny tracking-teknologi, som registerer indsatsen

Efter træning kan man se i en app, hvor meget man har løftet, hvor mange kalorier man har forbrændt etc. Den såkaldte fitness tracker er gratis at anvende og kræver kun køb af et ur eller armbånd, som bæres under træning.

Det nye LOOP center i Hørsholm giver medlemmer adgang til træning alle dage fra kl. 5-22.

Publiceret 28 February 2019 09:57