Zoneterapeut Søs Emelia Svendsen.

Zoneterapeut Søs Emelia Svendsen. Pressefoto

Zoneterapeut flytter ind hos fysioterapi

Den erfarne zoneterapeut Søs Emelia Svendsen kan nu tilbyde behandling hos Hørsholm Fysioterapi og Rygcenter i Hørsholm Midtpunkt

Sjælsøklinikken ved zoneterapeut Søs Emelia Svendsen rykker nu ind hos Hørsholm Fysioterapi og Rygcenter i Hørsholm Midtpunkt 14 (ved siden af Ugebladet), hvor hun vil tilbyde behandlinger og terapi én dag om ugen.

Både zoneterapi, afspændende massage, ansigtsterapi, NADA øreakupunktur, tankefeltterapi, laserbehandling og mindfulness er nogle af de redskaber, den 55-årige behandler er klar med hver tirsdag.

”Jeg blev uddannet som zoneterapeut i 1995 og har siden taget flere uddannelser og en del kurser. Jeg har tilegnet mig en en god portion erfaring på området i løbet af de sidste 25 år," fortæller Søs Emelia Svendsen, der gennem årene har haft klinik både i Humlebæk og Hørsholm, men for fire år siden rykkede den hjem i privaten i Ravnsnæsset.

"Nu glæder jeg mig til at få klinik i byen igen – og måske endda på sigt flere dage om ugen," oplyser hun i en pressemeddelelse.

NADA Café

Som noget nyt i byen vil Søs Emelia Svendsen også tilbyde 'NADA café'. Det består af fem små akupunkturnåle, som sættes i bestemte punkter i hvert øre, hvorefter man sidder 45 minutter i et roligt lokale sammen med andre og slapper af.

"Metoden kan være effektiv i forbindelse med stress, uro og søvnløshed. Har man modstand på nåle, kan der i stedet sættes små kugler på punkterne. Dette gøres især hos børn," siger Søs Emelia Svendsen.

Mange vil måske kunne kende hende fra Hørsholm Helsekost, hvor hun næsten har været tilknyttet siden butikken åbnede for mere end 10 år siden.

Du kan læse mere på www.sjælsøklinikken.dk

Publiceret 09 March 2019 08:00