I midten sidder de to borgmestre - Mr. Inman fra Macomb i Illinois og Hørsholms borgmester Morten Slotved - da de mødtes til officiel fejring af Hørsholm Lille Skoles udvekslingssamarbejde med Macomb High.

I midten sidder de to borgmestre - Mr. Inman fra Macomb i Illinois og Hørsholms borgmester Morten Slotved - da de mødtes til officiel fejring af Hørsholm Lille Skoles udvekslingssamarbejde med Macomb High. Pressefoto

Officiel udvekslingsdag:

Amerikansk borgmester besøger skole

Hørsholm Lille Skole har haft besøg af både studerende og deres borgmester fra byen Macomb i USA

På Hørsholm Lille Skole er der i disse dage besøg fra USA. En gruppe studerende fra Macomb High i Illinois deltager i undervisning og kulturel udveksling, og med sig har de også taget deres hjembys borgmester, Mr. Inman.

Anledningen til det fine amerikanske besøg er, at Lille skolen mandag fejrer det nu 17 års tætte udvekslingssamarbejde mellem de to skoler fra Hørsholm og Macomb sammen med både gæsterne fra Illinois. Hørsholms egen borgmester, Morten Slotved, var også med til festlighederne, hvor der blev talt og sunget.

Slotveds amerikanske kollega, Mr. Inman, tog ordet og talte om det mange årige samarbejde mellem de to skoler, hvor han officielt bekendtgjorde, at 11. marts nu er udnævnt til officiel udvekslingsdag (Exchange Program Day).

Her i ugens løb har de amerikanske unge være rundt omkring til forskellige aktiviteter med deres værtsfamilier, ligesom der har været udflugter til flere seværdigheder.

Hvert år sender Hørsholm Lille Skole også elever over Atlanten.

Efter seancen på skolen blev Macomb-borgmesteren til frokost med Morten Slotved på Hørsholm Rådhus, et arrangement for kun de to borgmestre.

timo

Publiceret 15 March 2019 16:00