Laila og Anders Køj udvider nu deres feriekoncept til Canada.

Laila og Anders Køj udvider nu deres feriekoncept til Canada.

Hørsholm-par udvider feriekoncept til Canada

Det danske deleøkonomiske feriekoncept 21-5 fra Hørsholm har fået godt fat i de ferieglade danskere

Mere end 550 danske familier har gennem de seneste år investeret mere end 1 mia. kr. i udenlandske ferieboliger gennem den deleøkonomiske virksomhed 21-5. Fremover er det dog ikke kun danske familier, som skal have glæde af konceptet. 21-5 udvider nemlig forretningen og åbner kontor i Canada.

Hos 21-5 går 21 familier sammen om at købe fem boliger placeret rundt omkring på attraktive feriedestinationer. Hvor de danske familier har kunnet glæde sig med feriedestinationer som Toscana, Chamonix, Mallorca, Sydfrankrig, Barcelona, Paris, og New York, så vil de canadiske familier kunne bryste sig af ferieboliger i Whistler, Hawaii, Palm Springs, New York og Okanagan Valley.

Sælges med hjertet

“Vi har oplevet stor efterspørgsel fra andre lande og tror på, at der er noget universelt i vores koncept, som ikke kun er interessant for os danskere, men også for canadiere og andre nationaliteter. Det handler om at holde ferie på nogle af mest attraktive steder i verden, uden at skulle tænke på alt det besværlige, som normalt er forbundet med eje bolig i udlandet,” siger Laila Køj, direktør og medstifter af 21-5, i en pressemeddelelse. Hun fortsætter:

”At Canada er blevet det første andet land, hvor 21-5 tilbyder vores koncept, er lidt af en tilfældighed. For os det vigtigst, at det er de helt rigtige personer. Vores koncept skal sælges rigtig meget med hjertet, og vi føler os overbevist om, at vi har fundet de helt rigtige til opgaven.”

Sammen med sin mand, Anders Køj, har Laila Køj og teamet bag 21-5 efterhånden hjulpet mere end 550 danske familier med det eftertragtede feriekoncept, og med udvidelsen til Canada håber folkene bag 21-5 på, at endnu flere familier vil få interesse feriekonceptet. Salget er netop skudt i gang i Canada. På sigt skal de danske og canadiske familier kunne bytte boliger imellem sig.

gs

Publiceret 27 March 2019 08:48