Eleverne på Hørsholm Lille Skole får ikke brugsretten over 'Skoven', som skolen ellers krævede i den anlagte retssag mod Hørsholm Kommune.

Eleverne på Hørsholm Lille Skole får ikke brugsretten over 'Skoven', som skolen ellers krævede i den anlagte retssag mod Hørsholm Kommune. Arkivfoto

Dom afsagt:

Hørsholm Lille Skole taber sag om 'Skoven'

Retten i Helsingør har netop frifundet Hørsholm Kommune i alle påstande om, at Lille Skolen skulle vinde hævd på det omstridte areal 'Skoven' mellem skolen og plejehjemmet Hannebjerg

Den langstrakte strid mellem Hørsholm Lille Skole og Hørsholm Kommune om hævd- og brugsretten for 'Skoven' er netop blevet afgjort ved Retten i Helsingør med Lille Skolen som den klare taber.

Af dommen fremgår det, at Hørsholm Kommune frifindes for alle påstandene om hævd og således nu har Rettens ord for, at der gerne må bebygges på naturarealet, som Hørsholm Lille Skolen krævede hævd over og sidste år stævnede kommunen for.

"Vi har fået medhold i sagen, og det tager vi til efterretning," lyder den første udtalelse fra borgmester Morten Slotved (K) efter dommen blev modtaget kl. 12.30.

Hørsholm Lille Skole skal inden 14 dage betale sagsomkostningerne på 146.297 kroner til Hørsholm Kommune.

Publiceret 11 April 2019 13:43