Thorkild Gruelund blev for få uger siden hyldet for modtagelsen af ridderkorset. Her til aften smed Det Konservative Folkeparti den erfarne lokalpolitiker ud af partiet.

Thorkild Gruelund blev for få uger siden hyldet for modtagelsen af ridderkorset. Her til aften smed Det Konservative Folkeparti den erfarne lokalpolitiker ud af partiet. Foto: Morten Timm

Gruelund fik kniven:

Smidt ud af Det Konservative Folkeparti

Med 80 procent af stemmerne blev 71-årige Thorkild Gruelund her til aften ekskluderet af Det Konservative Folkeparti i Hørsholm

Af
Morten Timm

Efter 59 aktive år i Det Konservative Folkeparti - heraf 25 år i Hørsholm Kommunalbestyrelse - blev 71-årige Thorkild Gruelund her til aften ekskluderet af partiet.

Det skete på en ekstraordinær generalforsamling i Bitcoin Arena og med eksklusion af Gruelund som eneste punkt på dagsordenen.

Efter en 2 1/2 time lang generalforsamling var det en kendsgerning, at De Konservatives mest erfarne politiker i Hørsholm var smidt ud.

Ugebladet erfarer, at der var 67 medlemmer til stede ved den ekstraordinære generalforsamling. 54 - eller 80 procent - af de fremmødte medlemmer stemte ja til eksklusion af Thorkild Gruelund, mens 12 medlemmer stemte nej, og én stemte blankt.

Publiceret 30 April 2019 23:02