Partiformand har inviteret den ekskluderede Thorkild Gruelund på flæskesteg for at forberede valgkampen. Billedet er fra valgkampen op til folketingsvalget 2015. Matte Thiesen stillede dengang op for Det Konservative Folkeparti - nu er hun Ny Borgerliges kandidat i Nordsjælland.

Partiformand har inviteret den ekskluderede Thorkild Gruelund på flæskesteg for at forberede valgkampen. Billedet er fra valgkampen op til folketingsvalget 2015. Matte Thiesen stillede dengang op for Det Konservative Folkeparti - nu er hun Ny Borgerliges kandidat i Nordsjælland. Foto: Fred Jacobsen

K-formand til ekskluderet Gruelund:

Kom og spis flæskesteg med mig

"Forhåbentlig kan vi få skabt en god valgkampstemning," hedder det i invitationen fra partiformanden

Af
Fred Jacobsen

Tirsdag aften besluttede Det Konservative Folkeparti i Hørsholm at ekskludere kommunalbestyrelsesmedlem Thorkild Gruelund. 17 timer senere bliver han af selveste partiformand Søren Pape Poulsen inviteret på flæskesteg.

"Jeg håber meget, du vil deltage, da jeg gerne vil hilse på så mange som muligt fra Team Pape. Forhåbentlig kan vi få skabt en god valgkampstemning," hedder det i en mail til Thorkild Gruelund, som Ugebladet er kommet i besiddelse af.

Mailen er afsendt i dag, 1. maj, kl. 15.20 og er en invitation til at spise flæskesteg i Bjerringbro lørdag aften - og at man skal tilmelde sig seneset på fredag. Gruelund ejer et husmandssted på egnen.

Mailen fra partiformanden betyder dog ikke, at eksklusionen er taget af bordet: For tidligere på dagen har partiets hovedkontor skriftligt bekræftet, at Thorkild Gruelund ikke mere er medlem af Det Konservative Folkeparti.

Thorkild Gruelund oplyser til Ugebladet, at han nok ikke tager imod invitationen.

Publiceret 01 May 2019 16:05