Torsdag 2. maj byder Meny Dalgaard Supermarked på stor tysk vinlounge med besøg af fem tyske vinproducenter.

Torsdag 2. maj byder Meny Dalgaard Supermarked på stor tysk vinlounge med besøg af fem tyske vinproducenter. Pressefoto

Tysk vinlounge hos Meny Dalgaard:

Kom med på sanselig smagetur

Fem tyske vinhuse præsenterer personligt deres vinsortiment ved Dalgaard-arrangement torsdag 2. maj fra kl. 14

Hvis du ikke allerede er faldet for tysk vin, så har du derfor chancen for at gøre det nu. For i morgen torsdag 2. maj kl. 14-18 inviterer Meny Dalgaard Supermarked i Kongevejscentret på en rigtigt tysk vinlounge.

Et arrangement i samarbejde med Wines of Germany, og hvor Menys sommelier har håndplukket en række spændende tyske vine, og vil tage kunderne med på en sanselig smagetur i de tyske vindistrikter, der er værd at lære udenad.

Hele fem forskellige vinhuse har taget turen fra Tyskland til Danmark for at præsentere sit vinsortiment personligt.

Deltagere er: Theo Minges fra Phalz, Weingut Mathern fra Nahe, Wheingut Bäder fra Rheinessen, Weingut Pflüger fra Pfaltz og Georg Müller SLUung VDP fra Rheingau.

Tyskland er i dag Europas fjerdestørste vinland.

Tyskland er i dag Europas fjerdestørste vinland. Pressefoto

Vin i verdensklasse

Tyskland, der er Europas fjerdestørste vinland, har de sidste to år gennemgået en decideret kvalitetsrevolution og producerer i dag vin i absolut verdensklasse - både i de søde og tørre genrer. Selv en basisvin fra en god producent byder på en flot vinoplevelse for relativt små penge.

Tyskland har de sidste to år gennemgået en decideret kvalitetsrevolution og producerer i dag vin i absolut verdensklasse - både i de søde og tørre genrer.

Tyskland har de sidste to år gennemgået en decideret kvalitetsrevolution og producerer i dag vin i absolut verdensklasse - både i de søde og tørre genrer. Pressefoto

Kongedruen er riesling, og tysk riesling hører ganske enkelt blandt verdens største vine, men sylvaner og pinot noir er også i en særlig liga.

Torsdagens vinsmagning hos Dalgaard matches i øvrigt med forårsklassiske hvide asparges, tangchips og lækre oste.

Publiceret 01 May 2019 15:25