Der er vælgermøde onsdag 8. maj klokken 19.00 i Ninas Naturcafé i Allerød. Pressefoto

Der er vælgermøde onsdag 8. maj klokken 19.00 i Ninas Naturcafé i Kirkelte om Ring 5. Pressefoto

Vælgermøde tager fat på trafik og Ring 5

Kom til vælgermøde om Ring 5 og trafikken i Nordsjælland

Planerne om en motorvej og måske også jernbane gennem Nordsjællands skove og landsbyer spøger stadig. Selv om mange tror det, er planerne om Ring 5 i Nordsjælland ikke taget af bordet endnu, skriver 'Foreningen nej til Ring 5' i en pressemeddelelse.

Derfor har 'Foreningen Nej til Ring 5' indbudt repræsentanter fra partierne til en debat om Ring 5 og trafikken i Nordsjælland. I panelet sidder både nuværende folketingsmedlemmer og håbefulde kandidater. Mødet finder sted på onsdag 8. maj klokken 19.00 i Ninas Naturcafé, Kirkeltevej 101 i Allerød.

Vil ikke ophæve transportkorridor

"Senest har regeringen lavet en plan for hovedstadsområdet, hvor man vil undersøge mulighederne for at lave den sydlige del af Ring 5 fra Køge til Frederikssundsmotorvejen. I den nordlige del vil man undersøge mulighederne for at indskrænke transportkorridoren – men man vil ikke ophæve den. Tværtimod fremgår det klart af kommissoriet for den undersøgelse, der planlægges, at det stadig ønskes at opretholde muligheden for en motorvej," skriver foreningen.

Kapp

Publiceret 03 May 2019 14:30